Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik furcsán egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik furcsán egyes srácok azt, ha vannak lányok, akik figyelmesek velük szemben még akkor is, ha csak ismerősök, pl. köszöntések és ünnepek alkalmával?

Figyelt kérdés
Olyan esetekről van szó, amikor lányismerős, barátnő köszönt fel szülinapkor/névnapokor, ünnepekkor valakit közösségi oldalon vagy akár sms-ben csupán kedvesség, figyelmesség miatt úgy, hogy előzőleg semleges volt a kapcsolatuk. A furcsán értelmezést srácok részéről pedig arra értem, hogy ez a kedves gesztus semmilyen válaszra, reakcióra nem készteti őket, még napok múlva sem.

2015. nov. 7. 06:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán mert ők figyelmetlenek. Én mindig szoktam válaszolni, megköszönni, az viszont előfordul sajnos, hogy hasonló alkalomkor (mikor neki van pl szülinapja) elmulasztom megköszönteni. Ez persze nem szándékos, csak elfelejtem.
2015. nov. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!