Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szeretitek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek az olyan fiúkat, akik kedvesek és őszinték, nem használnak ki, hűségesek, meg figyelmesek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerinted melyik szerelmes ember nem szereti, ha a párja figyelmes és hűséges hozzá?
2013. jan. 3. 18:32
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a legtöbben ők se tudják magukról, de soha nem kéne nekik ilyen fiú.
2013. jan. 3. 18:35
 3/21 anonim ***** válasza:
hát a lányok legtbbje ilyenre vágyik persze ha emelett jóképű is gondolom:P
2013. jan. 3. 18:35
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
Igen, de emellett legyen, okos, jó fej, legyen véleménye, néha picit bunkó, pasis és vad is :-)
2013. jan. 3. 18:59
 5/21 anonim válasza:
2-es nem tudom miről beszélsz. Maximum a te ismerőseid közt a legtöbb...
2013. jan. 5. 02:00
 6/21 anonim ***** válasza:
Na jó, van akinek kell, de az elég hamar megcsalja, átveri, visszaél a kedvességével.
2013. jan. 5. 09:38
 7/21 anonim válasza:
Egyetértek a 6-os válaszolóval, szerintem is néhány lány ilyen fiút akar és meg is kapja, de rövid idő után kihasználja, megcsalja. Van a másik kategória aki mindig olyan fiú után "fut" aki leszarja őt, bunkó vele, őt használja ki stb. (És van a 3. kategória az az 1% aki olyan fiút szeretne amit a kérdező írt, és ő maga is olyan=álomkapcsolat...szerintem)
2013. jan. 5. 10:21
 8/21 Magda Róbert válasza:

Én fiúként adok választ.A lányok szeretik az ilyen fiúkat,de nem vonzódnak hozzájuk mint pasi.Nekik az a vonzó ha egy férfi nem kedves,titokzatos,és nem költ rájuk sok pénzt.A figyelmesség ,és a hűség már csak akkor számít ha párkapcsolatban élnek.A kedves,hízelkedő férfit akik a csillagot is lehozzák nekik az égről szimplán kihasználják,és azokkal a pasikkal szexelnek akikhez vonzódnak.

Robi

2013. jan. 6. 11:18
 9/21 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz nagyon h a legtobb lany szereti a titokzatos pasit, meg igy meg ugy "bad boy"okat, de ne essunk tevedesbe.

En is, 20as eveim elejeig imadtam a "ram se hederit, de neha keves figyelmet ad" tipusu pasikat, viszont ez komoly dologba hosszu tavra baromsag.

nem tudsz leelni egy eletet v akar egy kapcsolwtot olyan emberrel aki nem oszinte hozzad, titkolozik allandoan stb.

a parommal ugy voltunk h mindketten titokzatosan probaltunk viselkedni, ici picit hanyagolni mert mind2 felt h a masiknak majd megtetszik vki rossz fiu v rossz lany. annyira mentunk h sok veszekedes merth titkolozas stb.

in the end...pont az imadnivalo benne h oszinte, kedves, aranyos.

Ami mindog fontos h legy hatarozott, a kinezetet nem nezzuk annyira, szemelyiseget annal inkabb. es egy hatarozott ferfi, donteskepes mindig levesz barmilyen lanyt/ not a labarol. az dlejen mutathatsz kicsit kevesebbet, persze, h a lany legyen megkivancsibb rad, de hosszabb tavon egy valamit magara ado lanynak az oszinteseg a nyero. :-)

2013. jan. 6. 14:32
 10/21 anonim ***** válasza:
Húú de unalmas lenne :D .Ez ízlés kérdése. Én pl.jóképű (nem b*zi!!!), vicces ,néha f*szfej, figyelmes ,vad és romantikus fiúkat szeretem.Egy fiú ne legyen unalmas mert abba beledöglök.De mondom ízlés kérdése.
2013. jan. 6. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!