Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szeretitek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek az olyan fiúkat, akik kedvesek és őszinték, nem használnak ki, hűségesek, meg figyelmesek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miért jó, ha picit bunkó, picit f*szfej?
2013. jan. 7. 13:45
 12/21 annamari69 ***** válasza:
A férjem ilyen, 26 éve ismerem, 18 éve élünk együtt, nem csaltam meg, ő sem engem, van 3 gyerekünk, és ez nem azt jelenti, hogy nincsenek hullámvölgyek, de boldogok vagyunk együtt. Nem szeretném, ha bunkó lenne...
2013. jan. 7. 14:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor úgy teszek, hogy csak akkor leszek velük teljesen kedves, mikor már összejöttem valamelyikkel. Addig rájuk se hederítek.
2013. jan. 7. 15:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen kell, és ilyenem is van. Jobban szeretem bárminél, soha nem tudnám bántani, főleg nem megcsalni. Az hogy ilyen vagy nem jelenti rögtön azt hogy visszaélnek veled...
2013. jan. 7. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
És szerintem nyugodtan legyél kedves azokkal is akikkel nem jöttél még össze. Én azért szerettem bele a páromba anno mert hihetetlen kedves volt velem az elejétől fogva.
2013. jan. 7. 16:39
 16/21 anonim válasza:
én birom, de legyen mellé jóképű és néha kicsit búnkó is...:D
2013. jan. 7. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:
igen :)
2013. jan. 7. 19:08
 18/21 anonim válasza:

Végigolvasva a válaszokat, egyértelműen a lányok hazudnak önmaguknak is. Az a stílus, amit ma a népszerű fiúk képviselnek, messze nem kedves, őszinte, és főleg nem hűséges :D Szóval az, hogy nekünk hazudtok, nem baj, már megszoktuk (sok társam nevében szólok), de magatoknak ne hazudjatok, mert aztán sírás-rívás a vége hogy titeket kihasználnak. Ez arról szól, hogy:

Rendes srác --> Normális lány --> Bunkó --> Ribanc.

Szóval, szeretik az ilyen fiúkat... a FRIENDZONE-ba tenni.

2013. jan. 9. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy akik ilyenek a legtöbben túlzásba viszik, és egy nő nem fog szexuálisan vonzódni valakihez, akire nem tud felnézni, ès egy olyanra nem tud, aki bármikor kèpes megalázkodni, és nem tartja magát méltónak a nőhöz, mert az szánalmat vált ki ugyebár. Így maradnak a bunkók sajna, mert nagyon nehéz olyat találni, aki úgy tudna figyelmes és kedves lenni, hogy mellette férfias is maradjon.
2013. jan. 10. 16:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

A helyzet, hogy én nagyonis tudok ilyen lenni, ahogy leírtam. Csak az kell, hogy a lány is ilyen legyen.

2013. jan. 11. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!