Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek nem lett gyereke nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem lett gyereke nem lehettett vagy nem akart ( es banja) hogy tudja ezt feldolgozni mikor nár tudja hogy már biztosan nem lesz, lemaradt az életről más gyereke már ballag vagy házasodik?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 10:42
1 2
 11/13 omba ***** válasza:
91%

Nekünk se lehetett természetes úton, mi örökbe fogadtunk kettőt... bazi rossz volna most, ha nem volnának.

Néha még ma is cukkol ez egyik, hogy d hülye vagyok, mennyivel több pénzem volna :)

Hát az amúgy igaz. Így meg kb. jó.

2016. máj. 6. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek nincs gyereke, az még nem jelenti azt, hogy lemaradt az életről.

Nekem még nincs, 30 már elmúltam, és eddig nem úgy alakult az életem, hogy összejöhetett volna. Nem tudom, hogy lehet-e, bár mikor 11 évesen gondom volt a menstruációmmal, meglebegtették, hogy ha nem áll be magától, ez akadály lehet (21 éves koromig sem állt be, akkor kezdtem tablettát szedni).

Az mondjuk nem játszik, hogy nem akarok, de az igen, hogy nem minden áron. Tehát pl. egyedül nem szeretnék gyereket vállalni (részben anyagi megfontolásból), és akárkinek nem szülök.

Nem érzem úgy, hogy gyerek nélkül nem élnék tartalmas életet.

Volt egy rokonom (már nem él), aki olyan betegséggel született, ami mellett akkor, amikor ő volt fiatal, nem tudott volna kihordani egy terhességet, és annyit járt orvosokhoz, hogy abba nem biztos, hogy gyereknevelés még belefért volna (azt nem tudom, akkoriban hogyan működött az örökbefogadás). Ettől függetlenül példaértékű teljes életet élt.

2016. máj. 6. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
45 eves no vagyok. Most megyek kulfoldre anonym embryo donaciora. Mo-on ilyen nincs. Es szepen itthon megszulom a sajat gyerekem.
2016. máj. 7. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!