Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki évekig se tud feldolgo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki évekig se tud feldolgozni egy szakítást?

Figyelt kérdés
Az ilyen már beteges,szakemberhez kell fordulni?
2016. febr. 24. 03:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez kerdes volt, hogy ki ismer ilyen embert, vagy te ismersz ilyen embert, aki ebbe szenved?
2016. febr. 24. 03:58
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Igen,az már nem normális dolod,ha valaki évekig sóvárog egy másik ember iránt.

Annak már komoly gondjai lehetnek az életben,mentális problémája.

2016. febr. 24. 04:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen kell,hogy sóvárogjon az exe iránt hanem csak nem képes új kapcsolatba kezdeni mert mondjuk úgy érzi nem tudna megbízni újra valakiben.Egyébként nem rólam van szó,hanem ismerős.
2016. febr. 24. 05:19
 4/9 anonim ***** válasza:
6 éven át szenvedtem, meg voltam győződve, hogy a nagy Ő-t veszítettem el... Aztán idén a semmiből besétált az életembe egy tökéletes hölgyemény :)
2016. febr. 24. 05:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos van. Egy régi barátom kb. 4 évig volt maga alatt ey szakítás után. Nem vicc, elég komoly dolog volt. Szerintem még ma is megvadulna, ha személyesen találkozna a lánnyal, pedig eltelt vagy 8 év.
2016. febr. 24. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy hülye tini szerelmet kb 7 évbe telt feldolgozni. Mármint évekig nem akartam kapcsolatot a szakítás miatt...

23F

2016. febr. 24. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Van minden meg az ellenkezője is.
2016. febr. 24. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Aha :D van itt az élő példa vagyis én. Lassan egy éve nem tudom elfelejteni a hölgyeményt akinek már persze másik kapcsolata van de vele nőttem fel és nem is tudok új kapcsolatot létesíteni mert mindenben őt keresem. Kezdek hozzászokni és az egyedüllét sem olyan rossz ám. Inkább vagyok magamban jelenleg mintsem olyannal akit nem is szeretek. Egyszer megpróbáltam nem jött be. :D
2016. febr. 24. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos vannak ilyen emberek. Ha vannak barátai,akik esetleg kívülállóként úgy látják, hogy szüksége lenne orvosi segítségre,akkor el lehet hinteni, hogy forduljon orvoshoz. Nincs abba szégyen, nem mindenki tudja egyedül feldolgozni a dolgokat. Az idő,meg relatív, kinek előbb,kinek később halványítja az érzelmeit.
2016. febr. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!