Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők irányításmániájuk miatt fut zátonyra a legtöbb párkapcsolat szerintetek?
Teljesen természetes, hogy férfiként te a férfitársaidat ért sérelmeket veszed jobban észre, mivel (gondolom) több férfival beszélsz/barátkozol, mint nővel, meg okoztak is neked csalódást nők.
Én nőként inkább nőkkel barátkozok, a párkapcsolatok női oldalába tudom jobban beleélni magam, és lelkiztem már velem, vagy a barátnőimmel rosszul bánó pasikról más nőkkel.
Ez a jelenség azért veszélyes, mert az emberrel könnyen elszaladhat a ló, és megfeledkezhet arról, hogy nem csak a hozzá hasonlók nézőpontja létezik, hanem a másik félé is, és itt kezdődnek a a vádaskodások és általánosítások. "Minden férfi lelketlen disznó?" "A nők csak azért léteznek, hogy tönkretegyék a férfiak boldogságát?" - mindkettő pont ugyanannyira életképtelen baromság. :))
Persze vannak irányításmániás nők, de nem miattuk megy tönkre a kapcsolatok nagy része.
"Ja ,hogy a nők hűtlenebbek, nem kellene annyira kelletniük magukat és akkor nem lenne annyi piros szemű bagzós kandúr."
Tisztában vagy vele, hogy ezzel a mondatoddal állatokká, pusztán a hormonjaik által irányított ösztönlényekké degradáltad a férfi nemet? Egy megrögzött férfigyűlölő se tudna ennél sértőbbet mondani a férfiakra.
Na mindegy, biztos, ami biztos, kerítek egy burkát..
(Amúgy a nők hűtlenebbek lennének, mint a férfiak? Miről maradtam le?)
Nézd, ha te ettől jobban alszol éjszaka, akkor gondolj, amit akarsz...
Úgy tűnik, hogy neked már van igen erős véleményed a témával kapcsolatban, amit nem vagy hajlandó sem mérlegelni, meg újragondolni, szóval kiírni egy kérdést ezzel kapcsolatban szinte teljesen fölösleges volt.
(Persze stresszlevezetésnek gondolom megteszi, hogy önfeledten írhatsz a női nemről azt, amit akarsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!