Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők irányításmániájuk miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők irányításmániájuk miatt fut zátonyra a legtöbb párkapcsolat szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez a férfiakról is elmondható. Összességében ez a kapcsolatfüggőség a mai társadalom betegsége. Se a nők se a férfiak nem veszik a fáradtságot az önismeretre és egyszerűbb kollektívan a másik nemet hibáztatni emiatt.
2016. máj. 2. 17:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Sokan keresnek kapcsolatot de minek mikor utána marják egymást sok értelmét nem látom ennek.Én nem vagyok kapcsolatfüggő ha van van ha nincs nincs.Sok férfitársamon azt látom ,hogy nem bírnak nő nélkül létezni még ha teljesen porig is alázzák őket akkor is benne marad a kapcsolatban csak hogy valaki legyen mellette.Nem tudom minek tudható ez be de igyekszem megfejteni.
2016. máj. 2. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy férfiként te a férfitársaidat ért sérelmeket veszed jobban észre, mivel (gondolom) több férfival beszélsz/barátkozol, mint nővel, meg okoztak is neked csalódást nők.

Én nőként inkább nőkkel barátkozok, a párkapcsolatok női oldalába tudom jobban beleélni magam, és lelkiztem már velem, vagy a barátnőimmel rosszul bánó pasikról más nőkkel.

Ez a jelenség azért veszélyes, mert az emberrel könnyen elszaladhat a ló, és megfeledkezhet arról, hogy nem csak a hozzá hasonlók nézőpontja létezik, hanem a másik félé is, és itt kezdődnek a a vádaskodások és általánosítások. "Minden férfi lelketlen disznó?" "A nők csak azért léteznek, hogy tönkretegyék a férfiak boldogságát?" - mindkettő pont ugyanannyira életképtelen baromság. :))

Persze vannak irányításmániás nők, de nem miattuk megy tönkre a kapcsolatok nagy része.

"Ja ,hogy a nők hűtlenebbek, nem kellene annyira kelletniük magukat és akkor nem lenne annyi piros szemű bagzós kandúr."

Tisztában vagy vele, hogy ezzel a mondatoddal állatokká, pusztán a hormonjaik által irányított ösztönlényekké degradáltad a férfi nemet? Egy megrögzött férfigyűlölő se tudna ennél sértőbbet mondani a férfiakra.

Na mindegy, biztos, ami biztos, kerítek egy burkát..

(Amúgy a nők hűtlenebbek lennének, mint a férfiak? Miről maradtam le?)

2016. máj. 2. 22:21
 14/16 A kérdező kommentje:
De a kapcsolatok nagy része ti nők miatt megy tönkre,mert sosem tudtok betelni semmivel ,mindig kötekedtek a párotokkal akit elvileg szerettek de kétlem mert akkor nem szekálnátok nap mint nap őket.Burkát nem kell keríteni csak vissza kéne venni a kihívóan kelletős viseletekből és nem kéne úgy kinézni a legtöbb nőnek mint egy utcalány,mert ez a legtöbb pasinak felhívás a keringőre.Meg kéne találnotok az egészséges egyensúlyt a viselkedésetekben és nem a diktátor szerepet játszani.
2016. máj. 3. 11:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ha te ettől jobban alszol éjszaka, akkor gondolj, amit akarsz...

Úgy tűnik, hogy neked már van igen erős véleményed a témával kapcsolatban, amit nem vagy hajlandó sem mérlegelni, meg újragondolni, szóval kiírni egy kérdést ezzel kapcsolatban szinte teljesen fölösleges volt.

(Persze stresszlevezetésnek gondolom megteszi, hogy önfeledten írhatsz a női nemről azt, amit akarsz.)

2016. máj. 3. 17:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem volt felesleges kiírni véleményem szerint.Jó látom a dolgokat és formába öntöttem valahogy ,hogy ez kinek tetszik vagy kinek nem mellesleg hidegen hagy.A stresszlevezetésnek más formáját szoktam választani lehet neked is velem kéne tartani.
2016. máj. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!