Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöhetnék össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze egy nagyon csendes lánnyal?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány, viszont alig lehet vele beszélgetni. Ahogy észrevettem barátnőivel egész jól elbeszélget, pasikkal viszont alig. Próbáltam vele társalogni, viszont inkább ilyen kérdezz-felelek játék volt az egész. Szemezni szoktunk, olyankor néha elmosolyodik. Hogyan tudnék vele kapcsolatot kialakítani? Amúgy én 24, ő 21 éves. Köszi a válaszokat

2016. ápr. 29. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:

ütögesd a mellkasodat és üvölts mitn egy baromállat...

Amugy nem vicc... ha egy csendes láynt rá tudsz venni hogy nevessen akkor nyert ügyed van

2016. ápr. 29. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Folytassátok a beszelgetest megha kerdezz felelek jatek is. Elobb utobb feloldodik plane ha te is bejossz neki. :)
2016. ápr. 29. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Magambol indulok ki, mivel en is csendes vagyok.

Szerintem bizalmatlan es nem szeret feleslegesen beszelni. Engem azzal lehet a legjobban megfogni, ha a kedvenceimrol (zene, film stb.) kerdeznek vagy pedig a hobbimrol. Ezeknek nagyon szoktam orulni, es szerintem ez a lany is odaig lesz. :)

23L

2016. ápr. 29. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Suttyomban.
2016. ápr. 29. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat (kivéve az utolsót). Annyit kérdeznék még, hogy az általános, hétköznapi témákról hogyan térhetek át a komolyabb témákra, pl. hogy lehetne-e valami közöttünk? Vagy hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem?
2016. máj. 1. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Az ilyesmit nem kell szerintem kimondani, en legalabb is mindig eszre vettem, ha komolyan tetszettem valakinek. Ha a kiszemeltedbe szorult egy kis erzelmi intelligencia, neki is fel fog tunni, hogy nem csak baratkozni akarsz. Azert ne kezelj ugy minket, mint valami alieneket. :D

Masreszt, ha kimondod nyiltan, es a lany nem szamit ra, siman lehet belole pofara eses. Elutasit, es holt biztos, hogy a baratnoinek ia elmondja majd, es az mar lehet, hogy kinos lenne szamodra is. Sokkal jobb (es biztonsagosabb) lassan kozeledni. Ha pedig ekozben osszejon valaki massal, akkor egyszeruen nem jottel be neki.

2016. máj. 1. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon csendes vagyok, úgyhogy szintén magamból kiindulva írok.

Gondolom egyrészt nehezen bízik meg az emberekben - főleg a fiúkban - , másrészt valószínűleg önbizalomhiányban is szenved. Szerintem nagyon jó pont, ha meg tudod nevettetni, az mindig oldja az embert. Plusz, az se rossz ötlet tényleg, hogyha arról kérdezed, amit nagyon szeret, arról nyilván könnyebben tud beszélni. Ami pedig a tetszéskinyilvánítás illeti, szerintem se kellene konkrétan elmondani neki. Egyrészt megijedhet attól, hogy te már komolyabbra fordítanád a dolgokat, másrészt valószínűleg - ha csendes, félősebb, visszahúzódó, akkor - túl gyors is lesz neki, ha már lassacskán rátérnél. Inkább csak dumálj vele, legyél kedves, érdeklődő, és mindenképp érzékeltesd vele, hogy elfogadod így, ahogy van. Számomra mindig az a megnyugtató, ha érzem, hogy elfogad az illető, és úgy kedvel, ahogy vagyok. Olyankor hamarabb megnyílok. Na meg egyszer-egyszer bókolhatsz is neki valahogy finomabban. Ennyi elég szerintem, nem kell elmondani, hogy te komolyabban akarsz ismerkedni, ebből le tudja szűrni ő is...

Amúgy én mindig úgy vagyok vele, hogy azokkal a férfiakkal tudok még nehezebben kommunikálni, akikhez vonzódom/akik tetszenek. Szóval nekik még nehezebb hozzám közel férkőzniük, nyilván a saját rovásomra is. :(

2016. máj. 1. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy bármilyen más lánnyal: nézz ki jól!
2016. máj. 21. 16:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!