Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van ha van párom de megtets...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha van párom de megtetszik valaki?

Figyelt kérdés
Első szerelemből lett nekem hosszú kapcsolat,de tetszik valaki.Nyilván való,hogy a hosszú kapcsolat a fontos és hűséges leszek,de ez olyan pokoli érzés,főleg hogy még senki mással nem ismerkedtem.Ez rossz dolog?

2016. ápr. 29. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban nehéz ügy, és hidd el, az emberek 99%-ában felmerül a dilemma, hogy akkor most már csak a párja lesz?

Viszont megnyugtatásul közlöm, hogy az ilyen fellángolások hamar el szoktak múlni (átlagosan 3 hónap a kifutási ideje). A legjobb, amit tehetsz, hogy több időt és energiát fordítasz a meglévő párkapcsolatodra, és akkor nem fog ellaposodni.

2016. ápr. 29. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha szereted a párod akkor miért agyalsz másról ?
2016. ápr. 29. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajat tapasztalatbol azt tudom tanacsolni, hogy ha nem akarod elhagyni a parod tartsd magad tavol az illetotol aki tetszik, mielőtt erzelem is kialakulhatna.. Én nem álltam meg idejeben és halott semmi sem történt végül most szenvedek mert érezni kezdtem iránta..
2016. ápr. 29. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó írta meg a tutit. VOlt egy lány ismerősöm akinek tetszettem holott volt kapcsolat (több éves) és el is mondta nekem, mondtam neki,hogy ne találkozzunk mert rossz így nekem is kapcsolatom van és imádom/tam a barátnőmet. Ő azt mondta erre,hogy erős és kibírja, aha 2 hónapra rá dobta a pasiját miattam és még engem akart megverni az illető. A lényeg: hibás volt ő is, én is, nekem kellett volna erőszakosan elküldenem, szégyellem is magam a mai napig.
2016. ápr. 29. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is csak megerősíteni akarom a korábbi válaszolót. Kerüld mindenképpen azt a valakit, aki tetszik! Ilyen fellángolások minden kapcsolatban előfordulnak. A különbség a hosszútávú komoly kapcsolatok és a "tiniszerelmek" között, hogy az előbbi helyén tudja kezelni a dolgot és idejében "elfojtja a tűz táplálását", az utóbbi meg úgy gondolja, hogy "hát ha megtetszett más, akkor az első csak nem volt igazi".

Nem éri meg, ne áldozd fel a jól működő kapcoslatodat.

2016. ápr. 29. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Nemedtől függően rıbanc/szoknyapecér vagy. Röviden tömören.Nincs ezen mit témázni.
2016. ápr. 29. 20:46
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
0%

Ciki van. Na ettől függetlenül önuralom, ne kezdj el fantáziálni, építs a barátod köré gondolatban is. Viszont, mint első kapcsolat, igy sanszos, h előbb-utóbb elcsábulsz. A statisztika ezt mutatja.

26/F

2016. ápr. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!