Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem akaszt ki, ha az exekről beszél a párom?
Nem, soha nem beszélek róla, és nem vagyok kíváncsi a másik exeire sem.
Nem tűröm az ilyen beszélgetést.
Én személy szerint nem beszélek az exemről - csak egy van.
Nálam az a helyzet áll fenn, amikor nem akarok visszagondolni se jó, se rossz dolgokra, főleg nem osztom meg a mostani párommal. Haragban váltunk el és azóta sem beszéltünk, nem is fogunk, ezért nem gondolok vissza rá.
"Na hagyjuk inkább!"
Ez aztán az igazán érett hozzáállás a kapcsolatokhoz. Tudod ha valami zavar, akkor az a megoldás, hogy leülsz a másikkal és megbeszéled. Ha magadban fortyogsz, arról senki sem tehet, csak te magad, tudod néma gyereknek...
Engem nem zavar, ha néha valami kapcsán előkerül valamelyik ex (nálunk max ez fordul elő), bár állandóan ezen sztorizni nem tetszene. Viszont akkor sem duzzognék csendben és idegenektől várnék megerősítést, hanem megbeszélném a dolgot.
>Gondoltam majd kifogy a sztorikból,ezért nem szóltam...
Ennyi eszed van. Ha nem akarsz az exekről hallani, akkor az elején megmondod neki udvariasan és nyugodtan, hogy ezek a témák feszélyeznek és ha lehet, ne mondja el ezeket neked. Ehelyett te egy évig hallgatsz és hagyod, hogy nőjön benned a feszültség. Kommunikációból egyes alá. Mi a mentséged erre a hülyeségre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!