Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő minek beszél mindig a párjának a volt pasairól? Valamint azokról akik bepróbálkoztak nála régebben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 20:11
1/6 anonim válasza:
A nők általában túl sokat beszélnek, de egy széles ragasztószalag csodákra képes.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak szarul esik mikor meséli, hogy ilyen gazdag, meg izmos, meg jóképű stb
2016. febr. 23. 20:15
4/6 anonim válasza:
Megmutatnám neki az ajtót, hogy vissza lehet menni a gazdag, izmos, népszerű pasas valamelyikéhez, ha ennyire hiányzik neki.
5/6 anonim válasza:
Nálunk is szóba kerülnek az exek néha, de nem így, hogy ki mennyire csodálatos volt :D Inkább ilyen vicces, vagy gáz sztorik...
Talán mert hiányol valamit belőled, ami bennük megvolt.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Ha én megemlítem valamelyik exemet, akkor valami vicces, érdekes sztorival kapcsolatban hozom fel. Két komoly kapcsolatom volt, évekig tartottak, mindkettő a legjobb barátom is volt, az egyikkel a mai napig jóban vagyok, szerintem normális, ha szó esik róla néha, elvégre nyilván sok tapasztalat meg élmény főződik hozzájuk, amikről ha beszélni akarsz vagy megemlíted, hogy ki volt, vagy azt mondod hogy "egy ismerősöd", de szerintem az a gáz, amikor a "Bezzeg a Laci jobban dugott" téma kerül elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!