Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszél ilyen dolgokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél ilyen dolgokról a barátom?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, folyton arról beszél milyen női ismijei voltak, honnan, meg miket csináltak, miket mondtak neki. Feljön valami téma, őket hozza fel. Tegnap este kiakadtam, csak úgy felhozta, egyik női ismije olyan tampont használ, amivel szexelni is lehet, akkor szóltam érte, fejezze már be, mert engem nem érdekelnek azok a nők, és erre beszólt nekem, miért nem, mi a baj? Elmagyaráztam neki, azért, mert nem az ő életükre vagyok kíváncsi, és megint csak annyit mondott, miért nem, miért nem érdekel, és miért leszek ideges?
2016. ápr. 6. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, ha ennyi esze nincs, hogy sokadjára sem tanul a dologból, akkor még pár év kell neki, hogy megértse.
2016. ápr. 6. 11:34
 2/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én otthagynám a francba :D Friss kapcsolat, semmi nincs még benne, most még nyugodtan le lehet lépni. Menjen, és vegyen tampont a többi nőnek akkor.
2016. ápr. 6. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen kuka az ilyen.Nem érett egy kapcsolatra.
2016. ápr. 6. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
kukába az embert !
2016. ápr. 6. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként azok a nők akikről beszél, az barát vagy ismerős extrákkal. Azért beszél ilyenekről, hogy tisztában legyél azzal, ha nálad nem kap szexet, majd kap náluk!
2016. ápr. 6. 11:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta, teljesen normális, ha róluk beszél, és hogy velem vannak a gondok.
2016. ápr. 6. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Jól látod! Valóban veled vannak a gondok!

És tudod mi?

!!!!!Az, hogy még nem dobtad ki!!!!!

2016. ápr. 6. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ember a barátairól szokott SOKAT mesélni, de NEM ENNYIT.

Ismerősökről még kevesebbet. A barátod fejében elég nagy gebasz lehet, ha ennyire érdekli őket olyan nők, akik csak az "ismerősei".

2016. ápr. 6. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A srác szerintem rá akar vezetni a nyitott kapcsolat életmódra.

Ez nekem is baromira sértő lenne, nyugodtan kirakhatod, ne legyen lelkiismeret furdalásod. Hagyd rá ezt a hülyeséget, hogy veled van a baj. Más a gondolkodás módotok és ő tipikusan az a fickó, aki nem bírja elviselni, ha valaki nem úgy nézi a világot, mint ahogy ő.

Elárulná nekem valaki, amúgy, hogy milyen az a tampon, amiben lehet szexelni?

2016. ápr. 6. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
A vásár kettőn áll. Csiszolódhatsz, de, ha már itt ilyen problémák adódtak, akkor ..
2016. ápr. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!