Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem akaszt ki, ha az exekről beszél a párom?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal (kb 1 éve),minden szép és jó,kivéve,hogy napjában háromszor tuti eszébe jut valami exes sztori,amit velem előszeretettel megoszt. Összesen úgy 4-5 nőről hallok folyamatosan. Ez miért van? Gondoltam majd kifogy a sztorikból,ezért nem szóltam... De már ott tartunk,hogy egy közös wasabizásnál feleleveníti,ilyen helyeken kivel Hányszor járt. Nem azt mondom hogy nekem néha nem jutnak eszembe régi kalandok ( hozzásteszem még tök poénosak is),de eszembe nem jutna a párommal boncolgatni, inkább vele akarom élvezni a pillanatokat,nem pedig az emlékrken rágódni közösen. Ti sokszor beszéltek exekről?2016. ápr. 12. 12:15
11/17 anonim válasza:
Én a helyedben már régen szóltam volna, hogy zavar! Egy induló kapcsolatban sem ildomos állandóan felhozni az exeket, egy év után meg pláne el kellett volna sikkadnia ennek a témának. Ez a srác szeret a múltban élni. De bárhogy is... a közös élmények megélése, a rád és kettőtökre fókuszálás helyett ő a múltba réved, és ez aztán biztosan nem szolgálja egy kapcsolat fejlődését sem... Szerintem őszintén szembesítsd ezzel. Még az is kiderülhet, hogy alapvető értékrendbeli különbségek vannak köztetek, olyankor pedig jobb búcsút inteni egymásnak szvsz.
12/17 anonim válasza:
Ő valószínűleg ezt nem érzi gáznak. De tényleg, nem értem, az egyetlen értelmes megoldás, ha neki szólsz. Nem hisztizve, nem üvöltve, egyszerűen leülsz mellé, és közlöd, hogy ez neked nagyon rosszul esik. Mondjuk így egy év után elég hülyén fog kijönni, hogy miért nem szóltál eddig, de felnőni sose késő! :)
13/17 anonim válasza:
Attól, hogy nem szakítóok, még igenis kommunikálnod kell a pároddal azt, ha vmi nem tetszik neked. Nem attól leszel jó barátnő, hogy lapítasz, mint hal a szatyorban. Attól, hogy ezt most megkérdezted, hát attól még fog zavarni téged, ha a többség azt mondja, őket nem zavarja, mert mindenkit más zavar. Aztán lehet, a párod nem is gondol bele, hogy ez neked mennyire rosszul esik, és ha őszintén elmondod neki, akkor változtat. De néma gyereknek anyja sem érti a szavát, azt meg nem várhatod el tőle, hogy magától jöjjön rá. Főleg hogy nem is mutatod ki, hogy ez téged zavar. Aki meg segít, annak meg nem paraszt meg gyerekes módon visszaszólni meg játszani a nagylányt, amikor még tényleg éretlen vagy egy kapcsolathoz (mert ha nem lennél az, akkor nem csodálkoznál azon, hogy meg kell beszélni a problémákat).
14/17 anonim válasza:
Mivel azt irod hogy srác,ezért nem lehettek nagyon érettek.A másik hogy nem vagy vele túl őszinte mert ha bajod van vele akkor azt neki kéne mondanod.
De ha eddig nem fogyott ki akkor ezután sem fog a sztorikból.
15/17 anonim válasza:
Nalunk ebbol nincs gond, itt foleg en beszelek az exeimrol, humoros sztorik ilyesmik, dolgok mapcsan beugranak nincs jelentoseguk, a pasim pedig megerti:-)
16/17 Sunshinedoll válasza:
Engem is kiakasztana. Hacsak nem a mai napig barátságban van az illetővel, akkor ok. De ha már nem beszélnek, akkor berágnék rá, ja. Bár én ezt közölném is vele...
17/17 anonim válasza:
megbeszélés = szakítás ?
Furán gondolkodsz... Attól még, hogy szólsz neki, hogy zavar és nem szeretnéd, ha folyton sztorizgatna, attól még szó sincs szakításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!