Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elfogadjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfogadjanak a párom haverjai?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a párom haverjai nem bírnak, mert szerintük az a tipikus műkörmös, buta liba vagyok, és ők nem szeretik az ilyen lányokat. Párom rendőr, szintén sok rendőr haverja van, és állandóan ilyen csipkelődő megjegyzéseket tesznek, hogy "nahát, milyen jól áll a kezedben a seprű", meg ha csinálok valamit, akkor rögtön mondják, hogy vigyázzak, le ne törjenek a szép körmeim, meg ilyesmik, el tudjátok képzelni. Párom mindig azt mondja, hogy ne törődjek velük, nem gondolják komolyan, csak húzzák az agyamat, de én tudom, hogy nem, és tényleg gúnyolódnak. Pedig egyáltalán nem ez a fajta lány vagyok, igen, van műkörmöm, festem a hajam, és szeretem szépen kisminkelni magam, de ettől függetlenül figyelek a páromra, főzök, mosok rá, takarítok, dolgozom, ha kell, segítek a szüleimnek, pénteken például anyukámnak segítettem ablakot mosni, de cukorborsót és spenótot is szedtem már. Mit tegyek, hogy ne a buta libát lássák bennem? Vagy soha nem fognak megkedvelni? Ti mit tennétek?
2016. ápr. 10. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Felteszem a kérdést helyetted: ismernek Téged igazán? Gondolom nem... ne adj a véleményükre, hiszen tudod, hogy nem igazak. Egyébként ez pontosan olyan szitu, mikor az oviban heccelik a kisfiúk a kislányokat. És mièrt csinálják?... szerintem vágj vissza valami csattanós viccelődéssel és tudni fogják, hogy nem csak csinos vagy hanem okos is és előbb utóbb leszoknak az élcelődésről...
2016. ápr. 10. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

ilyenkor jöhetnek a rendőröket oltó csípős megjegyzések :DDD

poént poénnal kell kioltani...

az én baráti köröm is arról szól h folyton oltjuk egymást röhögünk kutya sem gondolja komolyan csak egy kívülálló...

Vagy B verzió invitáld őket egy otthoni lazulós estére amikor megmutatod h ki a f@ szagyerek és egy vacsit rittyentesz eléjük :D

Hátha veszik alapot h te igen is nem a kirakatbaba vagy akit azért szeretnek amit látnak...

C verzió a párodat megkéred h a haverjait kicsit hűtse le, mert ez neked rosszul esik 1-1 poén elmegy gondolom de egész este nyomasztó lehet a dolog

2016. ápr. 10. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd magadra. Nevess a vicceken. Amúgy meg, ha komolyan alakul valami a pároddal köztetek, akkor lehet, hogy megéri egyesével megismerni őket. Talán ha néhányukkal összebarátkozol, akkor jobban fogod magad érezni, ha elmész velük bulizni. (Én a legszimpatikusabbakkal rendeznék hármasban (te a párod és a barát), ha van barátnője, négyesben valami programot, amíg legalább a többségük nem kedvel, aztán a többiek nem érdekelnének, majd megnyugszanak).
2016. ápr. 10. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

A párodnak már régen helyre kellett volna őket tenni.

Ha szerinte ez nem komoly, akkor folytatódni fog örökké, neked bármilyen rosszul is esik.

Nyugodtan szólogass nekik vissza, tegyél megjegyzéseket a külsejükre, hidd el, hirtelen nagyon érzékenyek lesznek egytől-egyig!

2016. ápr. 10. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is a "visszaviccelődés" híve vagyok. Egyrészt ezáltal meg is kedvelnek majd, másrészt senkiben sem marad tüske.

Ha a barátod rájuk pirít, az csak olaj a tűzre, te leszel a hisztis p*csa.

Ha mondjuk azt mondják, milyen jól áll a kezedben a seprű, válaszold azt egy huncut mosoly kíséretében, hogy " és akkor porszívózni még nem is láttál", vagy valami hasonló.

Próbáld nem a negatívumot látni a dologban, hanem egy jó kis szócsatát. Elhiszem amúgy, hogy zavar, de ha te is viccnek fogod fel és nem sértésnek, pikk-pakk tagja leszel a "csapatnak".

2016. ápr. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!