Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfogadjanak a párom haverjai?
ilyenkor jöhetnek a rendőröket oltó csípős megjegyzések :DDD
poént poénnal kell kioltani...
az én baráti köröm is arról szól h folyton oltjuk egymást röhögünk kutya sem gondolja komolyan csak egy kívülálló...
Vagy B verzió invitáld őket egy otthoni lazulós estére amikor megmutatod h ki a f@ szagyerek és egy vacsit rittyentesz eléjük :D
Hátha veszik alapot h te igen is nem a kirakatbaba vagy akit azért szeretnek amit látnak...
C verzió a párodat megkéred h a haverjait kicsit hűtse le, mert ez neked rosszul esik 1-1 poén elmegy gondolom de egész este nyomasztó lehet a dolog
A párodnak már régen helyre kellett volna őket tenni.
Ha szerinte ez nem komoly, akkor folytatódni fog örökké, neked bármilyen rosszul is esik.
Nyugodtan szólogass nekik vissza, tegyél megjegyzéseket a külsejükre, hidd el, hirtelen nagyon érzékenyek lesznek egytől-egyig!
Én is a "visszaviccelődés" híve vagyok. Egyrészt ezáltal meg is kedvelnek majd, másrészt senkiben sem marad tüske.
Ha a barátod rájuk pirít, az csak olaj a tűzre, te leszel a hisztis p*csa.
Ha mondjuk azt mondják, milyen jól áll a kezedben a seprű, válaszold azt egy huncut mosoly kíséretében, hogy " és akkor porszívózni még nem is láttál", vagy valami hasonló.
Próbáld nem a negatívumot látni a dologban, hanem egy jó kis szócsatát. Elhiszem amúgy, hogy zavar, de ha te is viccnek fogod fel és nem sértésnek, pikk-pakk tagja leszel a "csapatnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!