Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ku. va valaki, ha vannak pasi haverjai?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 13:10
1/7 anonim válasza:
mert tudjuk hogy férfi nő barátság nem létezik
2/7 anonim válasza:
Attól még nem vagy az, hogy barátkozol ellenkező neműekkel is, de vannak, akik szerint ez működésképtelen, sajnálom őket, de nem lennék a párjuk, mert nem fogok lemondani egy barátomról se mások kedvéért, akkor sem, ha történetesen ellenkező nemű.
4/7 anonim válasza:
Én is a srácokkal barátkozom a csoportból, és?! Ha a lányok össze vannak nőve és még csak rám se néznek, akkor most mit csináljak?
5/7 anonim válasza:
Tőle kérdezd, ő tudja miért lett ku_rva!
6/7 anonim válasza:
Dehogy ku*va. Nekem van sok fiúhaverom, fiúbarátom, és egyikkel sincs semmi közöttünk. Tény, hogy volt olyan, hogy az egyik szerelmes volt belém, olyan is, hogy én lettem az, de nem történt semmi, elmúltak az érzelmek.
7/7 anonim válasza:
ku.va, pontosabban ku.vaidegesítő, amikor a csajodnak csakis kizárólag haverjai vannak bnői mindkihaltak!, és azt látod, h kivétel nélkül mindegyik kan meghúzná az első alkalomadtán
-kivétel erősíti a szabályt, ha a csaj nem kelleti magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!