Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ferfiakat leszolit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ferfiakat leszolitani? Vagy az nagyon kiabrandito?

Figyelt kérdés

Lehetoleg olyanok valaszat varom, akik nem azok az elkeseredett, 30-40 eves szuz pasik. Nincs veluk bajom, felre ne ertsetek, de gondolom, ok mar annyira ketsegbe vannak esve, hogy a ket kezuket ossztennek, ha csak rajuk mosolyogna egy no. Ezeket a ferfiakat el akarom kerulni. (Volt ilyennel dolgom, csaknem eljarast inditottam ellene zaklatas miatt, annyira ram tapadt.)

Na, szoval. Mennyire gaz, ha atlagos lanykent valahogy megprobalnek beszelgetest kezdemenyezni egy nekem tetszo ferfival? Es hogyan tegyem? Konnyebb dolgom van, ha mondjuk latom, hogy Stephen Kinget olvas (volt mar ilyen), es akkor mar van egy tema, de csak ugy mit tegyek? Maradjak inkabb a szemezesnel?

Amit el tudok kepzelni, hogy mondjuk irok valamit egy cetlire az elerhetosegemmel, es utana viszem, hogy "ezt elejtetted", aztan elsprintelek a pi-aba :'D vagy ez nagyon dedos es atlatszo?

Konkret tippeket varok, ha valaki szerint ez rendben van.

23L

2016. ápr. 30. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es

Az uccsó annyira kamu. 21.sz.-i nőről van szó, aki a facebookon született, waccap-on tanult írni, selfie volt a jele az oviban és valszeg egy analóg órát fel sem ismerne, de mobil nélkül fürdeni sem menne.

Szóval inkább kérdezzen valami technikai dolgot a telefonjáról, az hihetőbb.

2016. máj. 1. 10:05
 12/17 Titusztitusz ***** válasza:
Én csak a dolog MÓDSZERTENÁRA akartam utalni a LEGEGYSZERÜBB, és legérthetőbb példák segítségével...Természetesen rengeteg fajta szitu lehetséges, de az ELV legyen azért mindig az, amiröl írtam...Reméljük, hogy a kérdező értette a mondandóm lényegét...
2016. máj. 1. 10:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Ertettem, Titusz, meg kell adni a ferfinak a lehetoseget, hogy ferfi lehessen. ;)

Bar konkret peldakat kertem a kerdesemben, es a "bocsi, hany ora van?" valoban furcsa lenne. Mar az idosebbeknel is van legalabb egy nyomogombos telefon.

Azt viszont siman megerdeklodnem, hogy mi merre van, mert a GPS nem mukodik a telefonomon, es nagyon lazan el tudok tevedni. :D csak a nekem tetszo pasikhoz ilyenkor nem merek odamenni, de amugy idosebb nocik meg elzavarnak neha, mert azt hiszik, keregetek. Ez a fovarosunk...

2016. máj. 1. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy igazad van kérdező. Én a múltkor a kallernek is csípőből azt válaszoltam, hogy nem veszek semmit és nem is térek át...
2016. máj. 1. 12:51
 15/17 Titusztitusz ***** válasza:
Látom, az "órakérdezés" klasszikus példája még a kérdezőnek is "elavultnak hat"...(Hiába írtam azt utána, hogy ez csak egy egyszerü PÉLDA volt a részemröl, hogy a kérdező érezhesse az ELV lényegét...)De ezen lehet könnyen segíteni akkor...Kérdező...ÍRJÁL LE egy páros szitut ide, aztán majd megírom neked konkrétan is, hogy az adott szituban hogy a legcélszerűbb kezdeményezned a férfinél...Hallgatlak...
2016. máj. 1. 12:51
 16/17 A kérdező kommentje:

En meg mindig azt mondom, Titusz, hogy tokeletesen megertettelek, de a valaszod nem elegitette ki a KONKRET PELDARA vonatkozo igenyemet, amit a kerdesemnel jeleztem. Ennyit mondtam.

A vonaton ulok, es ott latok egy pasit, aki bejon, de mondjuk, fules van rajta es kifele nezelodik az ablakon. Ilyenkor veszett ugy?

2016. máj. 1. 14:02
 17/17 Titusztitusz ***** válasza:
Nem veszett ügy az ilyen szitu sem...Csak tudod az ISMERKEDÉSHEZ mindig mindkét fél SZÁNDÉKA KELL...Nos...Egy OLYAN helyzetben, ahol mondjuk egy órán keresztül ülsz a vonatban egy fickóval szemben a fülkében, DE A PALI RÁD SEM IZÉL, csak bámul kifelé az ablakon, fülessel a fején, és akárhogy nézed, próbálsz mosolyogni rá, meg adsz "testbeszéd" jeleket, minden hiába, az ILYEN szituval tényleg nem lehet mit kezdeni...De itt sem az a gond, hogy "nemtalálsz megfelelő ismerkedőszöveget", mivel ha találnál, az se segítene semmit...Nemtudom, hogy értel-e? Viszont egy OLYAN szituban, ahol ül egy ürge veled közösen a fülkében, és ÉRDEKLŐDÉST MUTAT feléd, akkor már EGÉSZEN MÁS A HELYZET...Ilyen esetben először azt érdemes csinálnod, hogy mindenekelőtt AZ ÉRZÉKEIRE próbálj meg hatni, "puhításképpen"...Pl. vegyél le magadrol néhány pulóvert, hogy jobban domborodjanak a melleid, vagy állj fel gyakran, és az ürgének hátat fordítva igazgasd a csomagtartóra feltett holmijaidat, vegyél le ezt-azt, vagy tegyél fel, közben pedig igyekezd domborítani a hátsódat az ürge felé, meg hasonlók...Aztán ha látod, hogy a fickó félszemmel gyakran legelteti a szemét a formáidon, próbálj meg vele időnként szemkontaktust létesíteni...És közben kedvesen mosolyogni...Aztán ha látszik az, hogy az ürge "veszi a lapot", egy MEGFELELŐ PILLANATBAN kináld meg mondjuk valami olyan rágcsálnivalóval, amit te is éppen rágcsálsz unalmadban...Pl. valami nápolyival, vagy kekszel...Ha nincs nálad semmi ilyen, kedvesen(!!) kérd meg arra, hogy "vigyázzon a holmijaidra, amig elmégy valahova", és akár tényleg van okod elmenni, akár nincs, MENJ EL SÉTÁLNI A VONATON néhány percre...Aztán amikor visszaérsz, ugyancsak KEDVESEN mondjál hálás köszönetet(!!) azért, amiért az ürge "vigyázott a holmijaidra", vagy az ülőhelyedre...Aztán ha íly módon sikerül kontaktust kezdeményezned, akkor NEHOGY LEÁLLJ a szóvaltartással...Sok nő az ilyen szitukat azzal szokta elrontani, hogy a "hálás köszönet után" elhallgat, és leül csendben a helyére...De te nehogy ezt tedd...AMINT MEGVOLT A KONTAKTUS, onnan többé le ne állj a "csiviteléssel"...Mindegy hogy miröl, csak valamiröl beszélj örökösen az ürgéhez...Ha szimpi vagy a csókának, néhány perc ilyen szitu elég ahhoz, hogy BIZALMAS LÉGKÖR alakuljon ki köztetek...Próbáld ki majd valamikor ÍGY a dolgot, ahogy írtam...
2016. máj. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!