Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mitől lesz rejtélyes és megfejtenivaló?
nézzél Karády Katalin-filmeket :)
szerintem ez trükközéssel nem megy, valakiben vagy megvan az a plusz, amitől izgalmassá, sejtelmessé tud válni, vagy nincs.
ha ez csak mórikálással megy valakinek, előbb-utóbb kibukik, hogy a személyiségjegyei nélkülözik ezt a fajta titokzatosságot, és csak játszotta magát.
szerintem jobb, ha az ember önmagát adja, az őszinteségnél vonzóbb nincs.
Van a környezetemben ilyen nő. Egy közös férfi ismerősünk egyszer a fülem hallatára mondta a szemébe, hogy neki nem kellene ilyen nő, mert sose tudná, hogy mit gondol, és ő nem rejtvényeket akar fejteni.
És szerintem a férfiak többsége így gondolja...
Külsőre: Hosszú, sötét ruha ami a földön is folytatódik egy kis "rajzilm Morticia Addams" hatást adva a dolognak, a nyakában egy ősi medál, fura-de-gyors viselkedés amolyan kalandor és mindenféle helyen járt már.
Magam mellé venném és misztikus utazásunk kezdetét venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!