Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, ha egy rejtélyes valaki törődik veled, szívén viseli a sorsod?
Figyelt kérdés
Ha még alig ismered az illetőt,de már is törődik veled,foglalkozik veled,ha szükséged van rá,segít. De nem telepszik rád, nem nyomul, csak szimplán néha megjelenik egy pár kedves pillanatra,majd eltűnik,te meg semmit se értesz...Nők! Milyen érzés,ha egy férfi ezt csinálja veletek? Megijedtek? Vagy jó érzés? Vagy csak szimplán felkavaró?2012. febr. 14. 09:40
1/7 anonim válasza:
Nekem leginkább ijesztő, de én "paranoiásabb" vagyok az átlagnál. :)
2/7 anonim válasza:
én is kapásból menekülőre fognám, bár nekem már volt egy olyan ex-pasim, aki szakítás után 6 hónapig még követett, kémkedett utánam, lehet, hogy ezért töltene el félelemmel egy újabb rejtélyes pasi. Én biztos nem kérnék belőle, nem váltana ki belőlem pozitív gondolatokat.
3/7 anonim válasza:
Biztos ő a jövőbeli férjed, mint az időutazó felesége c. filmen :)
4/7 anonim válasza:
hol csinálja ezt???élőben??vagy ezen a fránya világhálón keresztül????ha élőben,fussss...:)
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem bejön ez a férfi,csak vallana már szerelmet inkább.
2012. febr. 14. 10:16
7/7 anonim válasza:
nekem nagyon tetszene. Imádom a titkokat, főleg ha maga a titok egy romantikus férfi rejtett érzelmei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!