Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüzen nektek is volt ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzen nektek is volt ilyen problématok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és szűz. Manapság ha elmegyek szórakozni a többiekkel, azt veszem észre, ahogy hallom a történeteket, hogy egyre jobban idegesítenek, mert azt hallom, miből maradtam ki a fiatalságom során, és hát látom, most hol tartok.. sehol. Meg néha kezdem azt érezni, hogy túl kedves vagyok. Mármint ismijeim rámenősek, kéz megy a fenékre a lányoknál, én meg lesek, de hát a csajok is csak vihorásznak ezen, pedig ugye bunkó pasi az, aki megmeri fogni a csajok fenekét...

Egyszerűen kezdem nem érteni a világot, és rosszul érezni magam emiatt.

Nem szeretek pletykákat hallgatni, hogy ki kivel hányszor, ki kit fűz stb. , mert közöm sincs a témához, és emlékeztet a múltamra, hogy e tekintetben hogy el lett cseszve.

Mit tegyek? Engem nagyon zavar, hogy lelkileg magamra veszem az ilyeneket. Évek elszaladtak...

2016. ápr. 26. 03:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jót?

Hát csak észrevennénk, de ami nincs, azt nem vehetjük észre.

2016. jún. 19. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát nézd gondolom nem fogod elhinni nekem, de nekem voltak mindenféle kapcsolataim. Ezek kb. olyan 25-26 éves koromig büszkeséggel töltöttek el, hogy igen kivel voltam, meg milyen különleges pasival, meg ezt is meg azt is kipróbáltam) Mióta a férjemet megismertem nem is gondolok ezekre a régi sztorikra, mintha nem is én lettem volna. Amit mondani akarok, az az, hogy egy darabig hü de magy szám a kipróbálósdi, de egy bizonyos idö ( életkor ) után már senkit sem érdekel. Majd találsz magadnak egy lányt, akit szeretsz, és akkor nem számít hogy megvolt e a fél város neked, vagy ö az elsö. Ha nem vagy rámenös ne bulikban próbálj ismerkedni, vannak lányok akik értékelik az intelligenciát és a kultúrált viselkedést.

Amúgy meg nincs elöre kötelezöen megírt életpálya, kinek hány éves korára mit kell "elérnie".

2016. jún. 27. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Na ez félreérthetö lett a "gondolom nem fogod elhinni" :) de azért remélem sikerült kibogozni a lényeget.
2016. jún. 27. 21:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Hello srác. Emiatt nehogy rosszul érezd magad.

Annyit nem ér az egész. szórakozóhelyeket felejtsd el. ott minden nap ez megy, érted, oda ezért mennek az emberek. és semmi különleges nincs benne.

Próbálj inkább valamilyen hobbi kapcsán ismeretségeket szerezni, evezőtábor, vagy ilyesmi, ahol te is és ők is kivagytok lépve a hétköznapok menetéből, és egy igazi különleges alkalom.

2016. jún. 28. 16:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyekre mennék ezügyben, ha lenne esélyem, de nem az én pályám, vannak ott jobb kinézetűek.
2016. jún. 28. 23:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem árt gyakorlatot szerezni az ismeretség terén, mert a párkapcsolat kialakításában segít a magabiztosság. A lúzereket senki nem szereti. Társkeresőkben keress, ha nem akarsz elmenni bulikba. Légy laza gatya, nincsenek tétek, gyakoroljál ismerkedni. A duma nagyon fontos!
2020. szept. 1. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!