Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ténlyeg létezik még olyan kultúra, ahol érték szüzen férjhez menni?
Grúz, örmény lányokról olvastam, hogy több, mint felük teljes mértékben elutasítja a házasság előtti szexet, a szüzességet értéknek tekintik és ott szégyen nem szüzen férjhez menni. És náluk nem szokás összeköltözni egymással házasság nélkül, hanem ha egymásba szeretnek, akkor összeházasodnak.
És ezt nemcsak a vidékkel kapcsolatban hallottam. Létezhez ez?
Minden magat tisztelo no igy gondolkodik
Milyen ferjet talalsz szerinted ha a janos meg a varos hart mar benned vagy mas megunt elettarsa vagy?
Egy ferfi tisztelettel tekint area a nore aki nem huzta le a bugyijat Minden baratjanak.
"Minden magat tisztelo no igy gondolkodik "
Bocs, de én tisztelem magam , tisztelem a testem, ergo: megadom neki, amire szüksége van.
23L
Teves gondolkodas a szexet mint szugsegletet kepzeli el.
A nemi vagy megvan de absolult nem letszugseglet mint eves ivas alvas.
Szexualitas letszugseglette tetele lealacsonyitja egy allati szintre.
Gondilkodo ember meg tudja magat tartoztani es arra hasznalja a szexet amire valo egy tartos kapcsolat megerositesere.
Mennyi veszelyt rejt magaban ha vagyaid kieleguleset hajszolod.
A test megkapja ami neki jar de a lelek ures marad.
Ha eloszor a lelket ismered meg meglatod meg a szex elott rajossz ki illik igazan hozzad.
milyen okos vagy ! ja nem. Ha a testem kielégül, akkor a lelkem is kielégül, mivel már tudok másra koncentrálni a vágyaimon kívül... Igen, egy állat, aki nm tudja magát tartóztatni (nemi erőszak), de ha mind a két fél vágyik a másikra, akkor aztán baromira nem értem miért ne lehetne szexelni. De te talán jobb is, ha nem szexelsz.
Azt meg ne te döntsd már el, hogy mire való a szex. Eredetileg a szaporodást szolgálja. Nem pedig a hosszú távú kapcsolat megerősítését....Főleg, hogy az ember nem is monogám típus. Azok az állatok, melyek monogámat egy ÉLETRE választanak párt..nem pedig 2-3-4 hétre/hónapra/évre, hogy aztán jöjjön egy másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!