Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatalabb korban (17) petting közben merevedési problémátok van, akkor azt hogy élitek meg, és a partneretek mit tud tenni annak érdekében, hogy álljon a pöcök?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve vagyunk együtt. Nem feküdtünk még le, csak ilyen apróságok voltak köztünk, mert várunk a megfelelő pillanatra, de petting közben igazából csak a fejével, meg a szívével van ott.2015. febr. 10. 19:33
1/8 anonim válasza:
Dobd ki és keress egy olyat, akinek fel is áll. Ma már ezt így szokás megoldani.
2/8 anonim válasza:
Nagyon rástresszel. Próbálkozz akkor rátámadni, mikor nincs esélye gondolkodni, pl. álmában.
3/8 Takacs Laszlo 15 válasza:
Dugni kene.A megfelelo" pillanat az amikor akarod,es nem kesleltetgetite,mondvan:ez meg nem az a pillanat.
4/8 A kérdező kommentje:
nem szeretnék ilyen miatt szakítani vele, és az a baj, hogy a múltkor próbáltam, jelezni neki, hogy ne várjuk a pillanatot, de "fáradt" volt
2015. febr. 10. 19:41
5/8 anonim válasza:
Könyörgöm, legyél már nő! Kötözd ki és erőszakold meg!
6/8 anonim válasza:
ha petting elott kieligitette magat, akkor lehet hogy attol nem alt fel neki.
Szerintem ha 2-3 napig nem maszturbalna biztos felalna.
Beszeljetek meg, ha van ra alkalom.
7/8 A kérdező kommentje:
ő is mondta nekem, hogy nem tudja miért van ez. hogyan tudnék segíteni neki, nem akarom letámadni azért.. lehet, hogy már nem érdeklem?
2015. febr. 10. 19:49
8/8 Fényember válasza:
Nálunk is hasonló probléma volt...ez a barátodnál (úgy mint az enyémnél) valószínűleg pszichés...van gondolom benne egy megfelelési kényszer..nálunk úgy volt hogy a barátom azt mondta először hogy volt már nővel aztán meg neki is hasonló problémái voltak mikor mondjuk a szexhez került volna a sor...aztán egyszer komolyabban is rákérdeztem és bevallotta hogy nem volt még nővel..utána úgy volt hogy megint próbálkoztam volna ezzel a dologgal és azt mondta hogy most még annyira se menne neki mert fáradt stb (egyértelmű félt attól hogy már megint ugyan az lesz mint addig) aztán kicsit hagytam és olyan fél óra elteltével úgy felizgattam hogy ilyen kifogásai már nem voltak és minden jól ment (ugye az is hozzá járult hogy bevallotta és már nem volt ott neki ez a megfelelési kényszer) :D azóta ilyen gondok egyáltalán nincsenek! És amúgy tényleg a barátod vissza foghatná a maszturbációk számát ha sokat csinálja, hogy mikorra oda kerül nagyon kilegyen...és te is beszélj vele hogy neked nem kell bizonyítania te így is úgy is nagyon szereted stb érted:) Sok sikert én se akartam volna ezért szakítani a barátommal és kb 4 hónapot küszködtünk ezzel de ez alatt pl ha orálisan kényeztettem azzal nem volt gond szóval lehet kezdhetnéd azzal vagy ha már volt a fentieket ajánlom:) ha akarod és vannak kérdéseid nyugodtan írj privátba!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!