Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nos, én szeretek jókat, és sokat (nagyon sokat) enni:D (Most hozzáteszem, nem vagyok kövér 164cm 53 kiló vagyok).

Sokszor visszahallottam már, hogy ez nem nőies (például egy egész grillcsirkét simán benyomok 3-4 esetleg 5 zsemlével, ha kicsik:D, majonézzel). Nem értem miért nem nőies? Nem zabálok úgy mint egy állat, késsel-villával, nem csámcsogva, stb.:D Szóval kúltúráltan, na:D De hiába, nők és férfiak szerint is ez nem nőies.

Szerintetek? Nektek mi a véleményetek erről? Zavarna titeket, ha látnátok, hogy ennyit eszik egy lány? És ha igen miért? Indokoljátok meg légyszi'!

Én úgy vagyok vele, hogy kiélvezem azt, hogy nem hízok, amíg lehet:D

Persze, akármit írtok nem fogok csak ezért kevesebbet enni, csak kíváncsi vagyok:D

2010. ápr. 6. 19:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
29%
pasik csak azt szeretik ha a nő szopásra hazsbálja a száját semmi másra!
2010. ápr. 6. 19:39
 2/45 anonim ***** válasza:
0%
*használja
2010. ápr. 6. 19:40
 3/45 anonim válasza:
63%
en azokat a csajokat szeretem , akiknek van etvagyuk es aki nem olyan plazacica hogy jaj most ezt nem szabad ennem meg azt.. nekem bejossz :)
2010. ápr. 6. 19:40
 4/45 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem leírni:

Nem eszek össze-vissza sz@r minőségű kajákat, csak a finomakat eszek, ez szerintem nem bűn:D

Ja, és néha étel mellé legurítok egy sört (általában alkoholmentest), és állítólag ez sem nőies. Hát nem tudom, én szeretek jókat és sokat enni:D

2010. ápr. 6. 19:41
 5/45 anonim ***** válasza:
78%
Egy nőnek is kell ennie, semmi nincs abban, hogy megeszel 4-5 zsemlét, és? Akit ez zavar, az menjen csak az idióta plázap***ákhoz...
2010. ápr. 6. 19:42
 6/45 anonim ***** válasza:
69%
Én is szeretek enni :):) Szeretem a marhapörköltet is, pedig általában fújjognak rá a nők, de nem érdekel, most kit izgat, hogy mit gondolnak? Én szeretem és kész :):) Szerintem a nőiesség nem ezt jelenti :) Legalább a férjemnek nem kell majd nélkülöznie mert én minden este salátát etetnék vele :D 21/N
2010. ápr. 6. 19:42
 7/45 A kérdező kommentje:
Én is imádom a marhapörköltet, egyszerűen IMÁDOM:D Nem értem, miért fújjognak rá a csajok, pedig tök fincsi.
2010. ápr. 6. 19:43
 8/45 anonim ***** válasza:
71%
Engem nem érdekel, hogy egy lány mennyit eszik, ha nem úgy néz ki mint egy kisebb fajta mangalica.
2010. ápr. 6. 19:45
 9/45 anonim ***** válasza:
54%
Na végre, akkor már ketten vagyunk :D:D A marhapörkölt tésztával, az a jó :D:D Meg a jó kis bográcsgulyás :D:D Hát nem tudom a férfiaknak kifejezetten szeretnie kéne, ha az asszony is eszik ilyeneket, nem pedig csak elkészíti úgy ahogy, mondván ő úgysem szereti. Főzni és enni is tudni kell :D
2010. ápr. 6. 19:47
 10/45 anonim ***** válasza:
54%
1 egész grillcsirke 3-4 zsemlével? azt ...te a WC-n ülve eszel és egyből ki is jön belőled? vagy egyátalán hova fér az?annyira gyors az anyagcseréd? durva de ha nem látszik meg rajtad miért lenne baj? max akkor ha látnak de ha téged az se zavar egészségedre...még az étvágyam is megjött tőled :D megyek is eszek....üdv.:Ákos
2010. ápr. 6. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!