Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nos, én szeretek jókat, és sokat (nagyon sokat) enni:D (Most hozzáteszem, nem vagyok kövér 164cm 53 kiló vagyok).

Sokszor visszahallottam már, hogy ez nem nőies (például egy egész grillcsirkét simán benyomok 3-4 esetleg 5 zsemlével, ha kicsik:D, majonézzel). Nem értem miért nem nőies? Nem zabálok úgy mint egy állat, késsel-villával, nem csámcsogva, stb.:D Szóval kúltúráltan, na:D De hiába, nők és férfiak szerint is ez nem nőies.

Szerintetek? Nektek mi a véleményetek erről? Zavarna titeket, ha látnátok, hogy ennyit eszik egy lány? És ha igen miért? Indokoljátok meg légyszi'!

Én úgy vagyok vele, hogy kiélvezem azt, hogy nem hízok, amíg lehet:D

Persze, akármit írtok nem fogok csak ezért kevesebbet enni, csak kíváncsi vagyok:D

2010. ápr. 6. 19:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
xD Deédes! Elmegyünk valahova kajálni együtt? xD Megígérem a maradékot odaadom ;)
2010. ápr. 18. 12:45
 42/45 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem gáz, sőt!

Én barátnőm is rengeteget eszik, egy teltebb kacsát lazán megebédelünk ketten. :) Semmi probléma nincs ebben, csak akkor cink ha valaki kövér is mellette, de mint azt irtad nem vagy az

2010. ápr. 18. 14:18
 43/45 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz dolog, ha nem hízol el tőle. Nekem még tetszene is, hogy nem csak én pusztítok :)

Az a fajta férfi, akinek egy ilyen dolog problémát okoz, az nem a nőket szereti, hanem a nő sztereotípiáját. Például, hogy legyen illedelmes, ne beszéljen sokat, ne egyen sokat, viseljen magassarkút, stb stb

2010. ápr. 18. 16:57
 44/45 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 19. 15:26
 45/45 anonim ***** válasza:
Gasztroba atmehetnetek zabagepek. :P ketszer annyi kilo vagyok mint a kerdezo es fele ennyit nem eszek, durvaaaa
2015. okt. 17. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!