Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nos, én szeretek jókat, és sokat (nagyon sokat) enni:D (Most hozzáteszem, nem vagyok kövér 164cm 53 kiló vagyok).

Sokszor visszahallottam már, hogy ez nem nőies (például egy egész grillcsirkét simán benyomok 3-4 esetleg 5 zsemlével, ha kicsik:D, majonézzel). Nem értem miért nem nőies? Nem zabálok úgy mint egy állat, késsel-villával, nem csámcsogva, stb.:D Szóval kúltúráltan, na:D De hiába, nők és férfiak szerint is ez nem nőies.

Szerintetek? Nektek mi a véleményetek erről? Zavarna titeket, ha látnátok, hogy ennyit eszik egy lány? És ha igen miért? Indokoljátok meg légyszi'!

Én úgy vagyok vele, hogy kiélvezem azt, hogy nem hízok, amíg lehet:D

Persze, akármit írtok nem fogok csak ezért kevesebbet enni, csak kíváncsi vagyok:D

2010. ápr. 6. 19:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
54%

Egy egész grillcsirkét, 5 zsemlével? Na, az aztán a teljesítmény, hallod-e.

Nálunk nemrég volt így egészben egy grillcsirke, és hárman jóllaktunk vele (zsemle v. kenyér nélkül), pedig nem vagyunk rossz evők.

Na, de ezt nem bántásból mondom ám, csak úgy megakadt rajta a szemem.

Egyébként szerintem semmi gond nincs vele, ha egy nő szeret enni. Hisz attól még nő marad...

2010. ápr. 6. 19:53
 12/45 anonim ***** válasza:
54%

Ne izgulj, én amikor összejöttem az exemmel, 1 hét múlva náluk aludtam, és éjfélkor kitaláltam, hogy éhes vagyok. Kimentünk a hűtőhöz, azt hitte, hogy mivel lány vagyok, majd eszek egy szelet szalámis kenyeret, vagy valami hasonló. Erre betoltam 2 tányér rántott húst krumplipürével... :D Lesett rendesen, de azért nem zavarta annyira. Aki szeret, nem ezért nem fog veled járni.

21l

2010. ápr. 6. 19:55
 13/45 anonim ***** válasza:
54%
Az előző vagyok. Hozzátenném, hogy én is sörözök... :) Egy bizonyos kor után nem zavarja a pasikat.
2010. ápr. 6. 19:56
 14/45 anonim ***** válasza:
54%
Én már leszoktam a sörről, de azért még mindig szeretem :) Csak azért nem iszok mert alkohol van benne én pedig állandóan autóval mozgok, a jogsimat meg nem merem kockáztatni, de a sört ugyanúgy szeretem attól még :):) 21/N
2010. ápr. 6. 20:01
 15/45 anonim ***** válasza:
77%
ha kajáról van szó én mindig kapható vagyok rá. szerencsére én sem hízok tőle (178/65) marhapörköltet én is imádom :) egyszer ismerkedtem 1 pasival és elmentünk kajálni erre rendelt nekem 1 adag salátát amivel a tengerimalacom sem lakott vna jól. csak lestem h mi ez... rendeltem magamnak 1 jó kis laktató kaját erre azzal fejezte be a srác h 1 nőnek nem illik ilyeneket enni... na mondom akkor te jobbra én balra de nem fogok éhenhalni miattad... :D
2010. ápr. 6. 20:05
 16/45 anonim ***** válasza:
70%

20:05

Helyes, jól tetted. Mi az, hogy egy nőnek nem illik olyat ennie? Talán a nő nem ember, vagy mi? Az a faszi nagy idióta lehetett.

2010. ápr. 6. 20:12
 17/45 anonim ***** válasza:
54%
Én beletettem volna a salátát az ő kajájába :D
2010. ápr. 6. 20:13
 18/45 anonim ***** válasza:
54%
nem is ettem meg a salit... mondtam is neki h nem nyúl vagyok... azóta van 1 csaja de olyanokat szoktunk rajta nevetni h hasfájás a vége... tipikus szoliplázacica aki azt se tudja hova kenje a 200 réteg festéket... -.- :D
2010. ápr. 6. 20:15
 19/45 A kérdező kommentje:

Ezaz csajok!:D

20:05-ös teljesen egye értek veled, én is ezt tettem volna:D

19:51-es fiúnak: XD nem a wc-n ülve eszek:D de igazad van, tényleg gyors az anyagcserém, és ezért nem látszik meg:D És jó étvágyat:D

2010. ápr. 6. 20:19
 20/45 A kérdező kommentje:
19:47-es: abszolút igazad van! Marhapörkölt és gulyás 4evör:D
2010. ápr. 6. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!