Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi a véleményetek erről a parfümről? ( Naomi Campbell: Cat Deluxe. )
2011. júl. 7. 14:55
1/12 anonim válasza:
a barátnőm is ilyet használ,legalábbis annyit tudok h az is rózsaszín és naomi campbell illat...ha ez ugyanaz akkor szeretem,jó illat..de lehet h nem azért mert maga az illat olyan fasza hanem mert egyet jelent bennem a barátnőmmel és ezért szeretem az illatot :)
2/12 anonim válasza:
mi férfiak nem ismerjük a parfümöket, csak megszoktuk hogy a nők használják. Azért veszünk nekik néha, mert dugni akarunk.
3/12 anonim válasza:
Szerintem kellemes illata van. 2. nagyon tévedsz én pl adok a parfümökre mert egy 2000ft os parfümnek általában 1-2 óra alatt hányás szaga van.Ellentétben a kedvencemmel Christian Dior dune...
5/12 anonim válasza:
Én néha barnát használok, fogalmam nincs mi a neve, de Naomi Campell. Szerintem jó parfümök.
20L
7/12 anonim válasza:
Nekem a volt pasimnak ez volt a kedvence, csak ilyet vett nekem ajándékba, és mindig odáig volt amikor megérezte az illatát :)
kár, hogy más csajok is használtak ilyet a környezetébe :D
10/12 anonim válasza:
Azt szólom, hogy egy nigger parfüme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!