Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiakadnátok, hogyha találkoznátok egy 18-19 éves lánnyal aki szűz lenne?
Figyelt kérdés
Nem azért mert soha nem volt ra lehetősége, hogy elveszítse, csak nem találkozott olyan emberrel akivel ezt megtette volna. Sosem volt még párkapcsolata sem, de gondolom erre már mindenki rájött.
Jobban szeretik ha tapasztalt a lány?
2016. ápr. 17. 19:04
11/18 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel mindent meg lehet oldani...
12/18 anonim válasza:
Kiakadni?! Aztán minek?! Van jobb dolgom is, mint hogy ilyenen kiakadjak. Bár nem igazán értem, egyáltalán mi ezzel a baj.
A magam részéről csak simán nem jönnék vele össze, mivel én nyilas férfi vagyok és a szűz nővel nem illek össze.
13/18 anonim válasza:
Én is szűz voltam 19 éves koromig, hidd el, senki le se szarja. Ez egy szimpla biológiai tény, semmi mást nem mondd el rólad. 24/N
14/18 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok, és szintén szűz. Sok fiúnak tetszem, de még nem találkoztam olyan sráccal, akivel ennyire komolyan gondoltam volna. Csókon már rég túl vagyok, de azért a szexhez nagy bizalom kell, a lányoknak ez meghatározó dolog :) Nálunk az egyetemen ez nem számít cikinek. :)) 18/L
17/18 anonim válasza:
22 vagyok és még szűz és soha senki nem mondta h ciki lenne épp ellenkezöleg. Vártam egy normális srácra. Most járok egy fiuval ha minden jól megy vele fog megtörténni
18/18 anonim válasza:
Barátnöm 22 éves és még szűz én örülök neki h várt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!