Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy esne ha az excsajotok látni sem bír facebookon, és beálitja hogy a ti posztjaitokat ne mutassa?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 12:13
11/17 anonim válasza:
ezt nem értettem, h ő honnan tudja, h te beállítottad ezt a dolgot. most már értem, elköpte neki vki, hát ez van, véleményem nincs erről, így járt - igen, tudom, h nagyon együttérző vagyok, én mostanság csak próbálom megfejteni a kérdéseket, de azt se értem, h te mit agyalsz ezen.
12/17 anonim válasza:
Az ő dolga. Szerintem ez gyerekes. de ha neki így jobb, akkor hajrá! :)
13/17 anonim válasza:
te most arra vagy kiakadva hogy nem kapar utánad az exed miután letiltottad a posztjait? :D
14/17 A kérdező kommentje:
13# Nem megy a szövegértés??
2016. ápr. 17. 15:47
15/17 anonim válasza:
Valószínűleg megsértődött. Vagy úgy gondolja, hogy ha a lányt ennyire nem érdekli már, akkor őt se. Egyébként már ő sem láthatja a lány profilját, a letiltás ugyanis így működik.
16/17 A kérdező kommentje:
15# igen, én is erre gondoltam, csak vártam egy megerősítést. Köszi.
2016. ápr. 17. 20:21
17/17 anonim válasza:
Én például nem követem az eredetileg rám hajtó, de másra lecserélő posztjait (s mindhárman egy tàrsaságban vagyunk, csaj nem tud semmit, most töltöttem három napot együtt velük. Meg 20 másikkal.)
Mert nem túl kellemes látni a turbékolásukat, mikor a pasi eredetileg rám pályázott, s nem is álltam ellent, de aztán hirtelen fordulattal átpártolt hozzá (annyi gerince persze nem volt, hogy bevallja, titokban tartotta).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!