Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem látom az összefüggést?
Jó, de sok nővel járt, és egy sem volt kék szemű :/ Egy darab se. De azért felnéz az égre, és a szerelme szeme színén mereng. Jó tudom lehet én pörögtem túl éjfél után... De ilyenkor tök skizó :O :O
Tudom totál nem jön ide ez, és az én esetem ezo kategória, de kisgyerekként fejbe dobtak egy kővel és elájultam, és egy zöld szempárt láttam. Na szóval nekem mindig is a kék tetszett, de az elmúlt évben láttam három gyönyörű (!) zöld szemű hapsit, ő a harmadik, és nem tudom honnan tudom, de pont olyan szeme van, amilyet láttam. És mindig is beszéltem egy sötét hajú zöld szemű férfiról, volt két ilyen képzelt barátom is, meg rajtoltam is. Az én szemem pedig találjátok ki milyen színű... Nem hiszek minden misztikus marhaságban, de ez most valahogy bekattant, és nem hagy nyugodni. Valami magyarázatot keresek rá, ami értelmesebb annál, hogy mi egymást láttuk mielőtt megismertük egymást. Mert az egyszerűen kész agybaj..
Szóval azt mondjátok lehet kék szemű a múzsája vagy ideálja, mégse jött össze soha kék szemű nővel, és ez teljesen normális? Ugye?
ez a több szó,mint tettek típusú pasi :D
ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!