Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg egy sráccal, ha csak nagyon ritkán látom?
Én 22 éves vagyok, ő is kb. velem egyidős lehet. Ha látom, mindig jól öltözött, értelmes srácnak tűnik, megnyerő a kisugárzása. A korához képest szerintem érettebben gondolkodik. Nem szeretném valamilyen értelmetlen indokkal leszólítani, nehogy rosszul süljön el a dolog és totál idiótának gondoljon. Inkább valamilyen kreatív, kedves megoldást szeretnék, ha én kezdeményezem az ismerkedést. Vagy ha van valakinek ötlete arra, hogy hogyan érjem el, hogy ő figyeljen fel rám, azt is írja le.
Ti mit tennétek hasonló helyzetben? Esetleg történt már veletek ilyesmi?
(Perverz, magamutogató megoldások nem érdekelnek.)
Szokott rádnézni? Tömött a buszmegálló?
Egyszer egy csaj, mikor alig voltunk a megállóban, ilyen tök kedvesen odaintegetett nekem 5 méterről, mikor ránéztem és mosolygott is hozzá.
De kiderült, hogy összekevert egy volt osztálytársával. :D
Viszont akár még működhet is, mert én is odamentem hozzá.
Változó, van, amikor tele van az egész emberekkel, van, amikor összesen ha várunk 15-en...
Hát, eddig talán csak egymásra pillantottunk, mindenféle indok nélkül. Mint két idegen, mikor egymásra néz, majd élik tovább életüket. :D Ha abból indulok ki, hogy nekem már egy évvel ezelőtt is felkeltette az érdeklődésem, de nem csináltam semmit, mert nem mertem, mert majd elmúlik, stb., akkor az is lehet, hogy ezzel ő is így volt, ha egyáltalán megmozdult benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!