Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol találkoztatok a szerelmetekkel? Hol ismerkedhetnék nőként?
Sziasztok!
24 éves végzős egyetemista lány vagyok,egyetemen már mindenki fiatalabb és nem járok el nagyon bulizni sem ott sem máshol.
Boxolok,de ott,akiknek eddig bejöttem egy buta agresszor-abszolút nem rossz indulatból.
Sportolgatok,de sosem találok magamnak társat.
Nem tudom,hova iratkozzak be,járjak el,hogy találkozzak sok-sok sráccal.
Ti hol találtátok meg párotokat?
Munkahelyen!
Sofőr nekem is volt, de ments Isten a sofőröktől. Sajnos túl sokat tudtam meg róluk.
Nah,most hogy kaptam oltást eleget priviben,nem azt írtam,hogy SENKINEK nem jövök be :)
Csak nem találtam magamnak eddig megfelelő társat.
Nem vagyok csúnya,semmi bajom nincs az égadta világon.
A kérdés annyi,hol lehet sok emberrel ismerkedni.Ennyi.
Első vagyok.
Kevés a rendes ez tény. A buszon megismertük egymást és rá 5évre jöttünk össze.
2 éve eggyütt vagyunk és énis buszvezető lettem. Neki a lánya 7éves az én lányom 4. Most költöztünk össze. Jó minden és (számomra)kevés ilyen rendes pasi van.
Szorakozohely. Nekem bejott. Onnan ismerem a mostani elettarsam is meg az elozot is.
Kulon like a boxolasert! En is vmi hasonlot csinalok:)
Szerintem talalkozz az itteni sracokkal is egyenkent. Nem lehet tudni, hol talalod meg a kozos hullamhosszt vkivel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!