Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy személy, akivel szeretnék járni. Csak ritkán látom. Hogy ismerkedhetnék meg? Minden tipp jól jöhet ;)
Ez kb olyan mintha: van egy személy akivel szeretnék járni de soha nem láttam.
Szólítsd meg, mosolyogj rá ha látod.
bővebb info...
14/f
Eddig kétszer láttam, mindig tudom h. mikor megy haza a suliból. De nem merek közeledni felé. Most csütörtökön fel szeretném hivni magamra a figyelmét. Mit csináljak?
Ne csinálj marhaságokat,ne röhécselj hangosan és ha látod ne sugj ossze a baratnőidel miközben rá náztek!
Kérd el a telefonszámát,msnét,yahoo cimét,kezdeményezz ott beszélgetést ha élőbe bátortalan vagy.:D
Sok sikert!:)
Ha tudod, hogy merre megy hazafelé, akkor egyszer állítsd meg és kérd meg, hogy igazítson útba. Pl. a városházát keresed vagy épp egy mozit. A lényeg, hogy legyen kellően messze, amit keresel. Ha igazi lovag esetleg el is kísér. Ha elmagyarázza, hogy merre kell menni, játszd egy kicsit a hülyét, hogy nem érted és kérd meg, hogy egy darabon kísérjen el.
:)
Útközben váltotok pár szót, abból már lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!