Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jele, ha sok férfiben őt látom meg?
Figyelt kérdés
Csak a külsőre gondolok, igazából ő egy futó kalandom volt, de azóta észrevettem, hogy sok férfi rá hasonlít. Össze vagyok zavarodva, nem vagyok szerelmes belé, hiszen nem is igazán ismertem meg belsőleg, de ha látok egy férfit, aki rá hasonlít, elég csak pl. a száj, vagy egy bizonyos vonás, és egyből ő jut eszembe.
25 N
2016. febr. 25. 17:23
1/2 anonim válasza:
Hiába mondod h futó dolog volt, bizony ha csak tudat alatt is ,de többet érzel,és szeretnèl a közelébe kerülni.
2/2 anonim válasza:
miért kell csalfának lenni nem értem.. :( futókalandok mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!