Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy pénzéhes r. ibanc vagyok?
A saját nővérem illetett ezzel a jelzővel. A sztori a következő : 3 hónapja ismertem meg a barátomat, 1,5 hónapja pedig összejöttünk. Kicsit tartottam tőle, hogy fogja a családom fogadni Őt (idősebb nálam egy 10essel, tudom, hogy ez sok emberben negatív érzéseket kelt), de végül tegnap bemutattam nekik, vagyis áthívták vacsira. Tök jól ment minden, jól kijöttek egymással, nagyon örültem neki. Sok mindenről beszélgettek, többek között a barátom munkájáról (vezérigazgató egy cégnél) Ezzel nem is lett volna baj, de miután elment, még téma volt ez a dolog, a nővérem pedig megkérdezte, hogy mennyit keres. (nála központi téma a pénz, igazából nagyon idegesítő) Nem gondoltam, hogy rátartozik, annyit mondtam, hogy majdnem hét számjegyű összeg. Na és itt elszabadult a pokol. A nővérem kezdte azzal, hogy "na már megint bizonyítottad hogy pénzéhes vagy" ?
Ezt azzal indokolta, hogy nekem nem jó az átlagember, átlagbérrel, csak a pénzes pasikra megyek (amúgy, két barátom volt korábban, az egyik bártender a másik egyetemista volt...), bezzeg csak Audiba vagyok hajlandó betenni a p.icsámat...bocsánat ha vulgáris vagyok, ezt így mondta szó szerint. Meg amúgy is, mire ilyen nagyok az igényeim, csak egy kis csitri vagyok aki ahelyett hogy az érettségire koncentrálna, inkább "összeszopja" magának a jövőjét...köpni-nyelni nem tudtam, ennyire még sosem aláztak meg. A szüleim meg csak hallgattak, ergo, mintha ugyanezt gondolnák.
Nagyon fáj, és nagyon ki vagyok borulva. Soha de soha nem érdekelt, hogy mennyit keres egy pasi, akkor is ezzel az emberrel lennék, ha kukás lenne...és ezt kapom, a saját testvéremtől..
Ez normális? Igaza lenne? Vagy mi a baja?
18N
Nagyon naív vagy. 28 évesen hol leszel vezérigazgató? Egy multinál nehezen ha csak nem apádé/anyádé vagy valami rokonod nevez ki ügyvezető igazgatónak de az még sem vezérigazgatói poszt.
"Az egyik barátnőm édesapja is vezérigazgató, egy kisebb cégnél. Ő róla tudom, hogy mennyit keres. (majdnem egymilliót, ha itt tartunk) "
Szóval a barátnőd apja egy kisebb cégnél (kérdés mivel foglalkozik a cég és mennyire kicsi?) vezérigazgató. Ő keres majdnem 1 milliót (kb. 3 ezer euró). Cég és cég között is van különbség, nem mindegy hogy az ELMŰ vezérigazgatója az adott személy vagy egy kisebb cégnél ami lehet egészen kicsi is (5-10 alkalmazottas).
Szerintem a barátod valami középvezető lehet ennyi idősen és csak picit nagyot szeretne mondani neked avval hogy ő a vezérigazgató. Ki is ellenőrizné le? Te? Nem, biztosan. Van egy Audija ami lehet hogy flottás de lehet saját. Nekem Mercedesem van nő létemre.
Szerintem fogsz még koppani az életben mert elég naívnak és hiszékenynek tűnsz. Nem autó alapján ítélünk meg valakit. Az autó egy vagyontárgy. Azt sem hiszük el hogy valaki 28 éves korára vezérigazgató egy nagyobb cégnél ami nem a közvetlen rokoni körének a tulajdona.
Pont egy órája írtam, hogy az apukájának van köze hozzá.
Nem kérdezgettem, nem erről beszélgettünk. Egészen, ha jól emlékszem, a harmadik randiig szóba sem jött a munka téma, egyszerűen teljesen más dolgokkal voltunk elfoglalva. Amikor aztán előjött ez a dolog, akkor sem vertem nagy dobra (és ő sem). Nem a munkája nem érdekel, hanem hogy mi a szakmája, remélem értitek, mire gondolok...
6-os vagyok..
Nem csak a tesód irigy hanem még itt jó páran..
Őszintén nem mindegy itt bárkinek is,hogy hol lakik ,mit dolgozik?
Az alsóneműjét hol veszi az senkit nem izgat?
Ennyi irigy embert gusztustalan..
Most olvastam hogy apja cégénél vezérigazgató. Ott az apja a vezérigazgató. Cég és cég között is van különbség. Attol hogy valaki vállalkozó nem biztos hogy milliós a fizetése mint ahogy írod a barátnőd apjáról. Van egy ismerősőd és belőle indulsz ki, igy te és az okos nővéred azonnal azt a következtetést vonjátok le hogy a barátod is milliós fizetést visz haza. Esküvői meghívokat mikor mentek nézni ha már kiderült hogy a barátodnak milliós a fizetése?
Nem csak te vagy a borzalmasan primitív és pénzéhes de a nővéredet sem tagadhatnád le hogy a közvetlen rokonod. Egy értelmes vezérigazgató menekülne ilyen szegény, feltörekvő és pénzéhes lányoktól. Lehet hogy csak kifutófiú a szerelmed annála cégnél.
Lusta vagyok elolvasni, de szerintem igen, az vagy:D
Tuti, hogy igazam lesz ha elolvasom.
Simàn lehet 28 évesen vezérigazgató.
Làttatok màr 1.000.000 dollàrt?
Nem?
És akkor nem is létezik?
Talàn példaértékû inkàbb,ô valôszínû megdolgozott érte.
Ha az apja cége akkor meg ebben nôt fel amig ti berugtatok addig ô vagy hajtott tepert es felkuzdotte magat vagy az apja kitaposta belôle a munkàt és képezte.
Amíg ti aludtatok ô valszeg hajnali 5-kor màr kelt dolgozni és 16 óràkat dolgozott.
Na erre is irigykedhetnétek.
Tudom mirol beszelek,én nekem is majdnem 7 szamjegyu a fizum és nem vagyok igazgató,sima IT szakember.
Amikor 10-12 orazasok voltak amikor hetvegen be kellett slattyogni dolgozni mert a projektnek nincsen hétvége,amikor vasàrnap délutàn 15-kor meg reportàltam,amikor nem aludtam semmit mert egyetemi beadandót írtam és màsnap meg menni kellett koràn 0 óra alvàssal.
Ti itt nagy okosok ki lenne ezekre képes?
Vagy ha plusz feladatok vannak ki aki azonnal ugrana rà,szabadidejét felàldozva?
Hát...20-on évesen nem szoktak felsővezetőt csinálni az emberekből, hacsak nem muszály (politikai, családi kapcsolatok miatt). Nem is igazán való. Ennyi idősen ekkora felelősségre kevesen készek. Inkább idegileg belerokkannak (a vállallkozás más). Én egyrészt amiatt tarom visszásnak, mert ha egyetem után ment oda akkor nincs elég munkataasztalata, ott a cégnél eltöltött idő, hogy kész legyen egy ilyen pozícióra, ha meg 18 évesen ott kezdett akor meg nincs megfelelő végzettsége. Kora miatt korábbi vezetői zaasztalatok nem valószínűek.
A fizetés nagyon eltérő lehet. Ami engem mondjuk mint szülőt aggasztana, hogy a közel 30 éves fiam miért 18 éves csajokat hajt? Ilyet akkor szoktam látni ha a pasi lelkileg sérült.
* muszáj
Amúgy ezt könnyű ellenőrizni. Kérdező, ha érdekel beütöd a neten, hogy e-céginfo és rámész az Igazságügy minisztérium honlapjára a cégnyílvántartásra. Keresőbe beutöd a céget, és ha kidobja kérsz egy cégkivonatot. Ha a pasid vezérigazgató ő lesz a képviseletre jogosult személy ha lejebb görgetsz a tagokat is meg tudod nézni ha pl apuci neve köztük van akkor tudni fogod miért lett a párodból vezető, ha egyáltalán az...
Fogalmatok sincs.
Igen ha ,,apuci cége" könnyebb de nem automatikusan semmit se kell csinálni és dől a lé.
Ez a tévhit.
Viszont ingyen tanítást kapott gyerekkora óta,az anyatejjel beszívta a sikert,a vállalkozást,amit nekem magamtól kell megtanulnom plusz mentoroktól azt ő otthon 0-24-ben kapta,első kézből felépítve,minden tudást átadva ezt egyik fos magyar egyetem se tudja átadni ahol csődbe ment senkiházi tanárok tanítanak tisztelet a kevés kivételnek,akik nem,hogy nem gazdagok de keresnek max 3-400k-t,na és ők tanítanak röhej.
Amit max az IBS-en tanulhatsz meg azt ő ingyen megkapta apjától,bár csak nekem is ilyen lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!