Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy pénzéhes r. ibanc vagyok?
A saját nővérem illetett ezzel a jelzővel. A sztori a következő : 3 hónapja ismertem meg a barátomat, 1,5 hónapja pedig összejöttünk. Kicsit tartottam tőle, hogy fogja a családom fogadni Őt (idősebb nálam egy 10essel, tudom, hogy ez sok emberben negatív érzéseket kelt), de végül tegnap bemutattam nekik, vagyis áthívták vacsira. Tök jól ment minden, jól kijöttek egymással, nagyon örültem neki. Sok mindenről beszélgettek, többek között a barátom munkájáról (vezérigazgató egy cégnél) Ezzel nem is lett volna baj, de miután elment, még téma volt ez a dolog, a nővérem pedig megkérdezte, hogy mennyit keres. (nála központi téma a pénz, igazából nagyon idegesítő) Nem gondoltam, hogy rátartozik, annyit mondtam, hogy majdnem hét számjegyű összeg. Na és itt elszabadult a pokol. A nővérem kezdte azzal, hogy "na már megint bizonyítottad hogy pénzéhes vagy" ?
Ezt azzal indokolta, hogy nekem nem jó az átlagember, átlagbérrel, csak a pénzes pasikra megyek (amúgy, két barátom volt korábban, az egyik bártender a másik egyetemista volt...), bezzeg csak Audiba vagyok hajlandó betenni a p.icsámat...bocsánat ha vulgáris vagyok, ezt így mondta szó szerint. Meg amúgy is, mire ilyen nagyok az igényeim, csak egy kis csitri vagyok aki ahelyett hogy az érettségire koncentrálna, inkább "összeszopja" magának a jövőjét...köpni-nyelni nem tudtam, ennyire még sosem aláztak meg. A szüleim meg csak hallgattak, ergo, mintha ugyanezt gondolnák.
Nagyon fáj, és nagyon ki vagyok borulva. Soha de soha nem érdekelt, hogy mennyit keres egy pasi, akkor is ezzel az emberrel lennék, ha kukás lenne...és ezt kapom, a saját testvéremtől..
Ez normális? Igaza lenne? Vagy mi a baja?
18N
Milyen részvénytársaság az, ahol a vezér egy millát se keres?
Kamu az egész.
Az egyik barátnőm édesapja is vezérigazgató, egy kisebb cégnél. Ő róla tudom, hogy mennyit keres. (majdnem egymilliót, ha itt tartunk)
A barátom sosem dörgölte az orrom alá a pontos összeget, szóval ezt mondtam, mert így tudom.
De annyira nem ez a kérdésem lényege...
Irigy a tesód..nekem meg ez jött le az egészből..
A hugi nehogy már jobb partit fogjon ki mint ő..
Szüleid meg gondolom nem az első veszekedéseteket hallgatták végig,úgy vannak vele oldjátok meg egymás közt,pártatlanok maradtak :))
Valószínűleg irigy a nővéred.
Csinos csaj vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!