Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy pénzéhes r. ibanc vagyok?
A saját nővérem illetett ezzel a jelzővel. A sztori a következő : 3 hónapja ismertem meg a barátomat, 1,5 hónapja pedig összejöttünk. Kicsit tartottam tőle, hogy fogja a családom fogadni Őt (idősebb nálam egy 10essel, tudom, hogy ez sok emberben negatív érzéseket kelt), de végül tegnap bemutattam nekik, vagyis áthívták vacsira. Tök jól ment minden, jól kijöttek egymással, nagyon örültem neki. Sok mindenről beszélgettek, többek között a barátom munkájáról (vezérigazgató egy cégnél) Ezzel nem is lett volna baj, de miután elment, még téma volt ez a dolog, a nővérem pedig megkérdezte, hogy mennyit keres. (nála központi téma a pénz, igazából nagyon idegesítő) Nem gondoltam, hogy rátartozik, annyit mondtam, hogy majdnem hét számjegyű összeg. Na és itt elszabadult a pokol. A nővérem kezdte azzal, hogy "na már megint bizonyítottad hogy pénzéhes vagy" ?
Ezt azzal indokolta, hogy nekem nem jó az átlagember, átlagbérrel, csak a pénzes pasikra megyek (amúgy, két barátom volt korábban, az egyik bártender a másik egyetemista volt...), bezzeg csak Audiba vagyok hajlandó betenni a p.icsámat...bocsánat ha vulgáris vagyok, ezt így mondta szó szerint. Meg amúgy is, mire ilyen nagyok az igényeim, csak egy kis csitri vagyok aki ahelyett hogy az érettségire koncentrálna, inkább "összeszopja" magának a jövőjét...köpni-nyelni nem tudtam, ennyire még sosem aláztak meg. A szüleim meg csak hallgattak, ergo, mintha ugyanezt gondolnák.
Nagyon fáj, és nagyon ki vagyok borulva. Soha de soha nem érdekelt, hogy mennyit keres egy pasi, akkor is ezzel az emberrel lennék, ha kukás lenne...és ezt kapom, a saját testvéremtől..
Ez normális? Igaza lenne? Vagy mi a baja?
18N
Az hogy korábban pultos meg egyetemista barátod volt csak annyit jelent hogy akkor még fiatal voltál. Felnőttként viszont, amikor az ember kikerül a szülői safe space alól és szembesül a való élettel, nos akkor a pénz válik a legfőbb értékmérővé egy nő számára.
Én amúgy több olyat is ismerek aki kifejezetten jól keres. Mindegyikért szó szerint harcolnak a nők.
Pff xD a novered magából indult ki xD
na de ha csak pénzes pasikkal vagy akkor bizony igaza van!
Azt még te se hiszed el hogy ha kukazna össze jönnél vele
Szerintem csak az irigység beszél belőle.
Viszont arra tényleg kíváncsi vagyok, hogyan lehet egy srác ilyen fiatalon vezérigazgató? Családi kapcsolatok, az apjáé a cég, vagy hogy? Ha mondnjuk egyetemre járt, és tegyük fel csak 3 éves bsc-re, és időben végzett és rögtön talált munkát akkor 7 év alatt sikerült oda eljutnia? És ennyit keres? Én egy jóhírű multinál dolgozok, az itteni vezérigazgató 25 év tapasztalattal sem keres ennyit.
Tényleg féltékeny lehet a nővéred,eléggé az jött le,ahogyan leírtad,amiket mondott.
Csak főleg az ő szájából elég sértő,plusz a szüleid sem védtek meg,azért ez rosszul eshetett.
Szerintem nincs igaza,azzal vagy,akivel boldognak érzed magad.
Ne foglalkozz a véleményükkel,tudom,nehéz,mivel a saját családod,de nem kell minden szavukat elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!