Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 (F) évesen kezdek őszülni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 (F) évesen kezdek őszülni. Mennyire gáz ez a nőknél?

Figyelt kérdés
Picit kellemetlen, mert a legtöbb férfi 40-50 körül őszül. Egyébként jóképű vagyok, szóval más gond nincs velem. :)
2016. ápr. 12. 08:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Párom majd' egy tizessel fiatalabb volt nálad, amikor őszülni kezdett. Szerintem kifejezetten jól áll neki, sármosabb, markánsabb lett tőle. :) Kérdezte annak idején, h szerintem befesse-e, mondtam, h eszébe se jusson, azok az ősz tincsek hozzá tartoznak, és kész.

Kedves 18-as, eléggé elszomorított, amit írtál... én kb. 30 évesen döntöttem el, hogy őszülés miatt nem fogom befesteni a hajam. Az olyan, mintha a mögöttem lévő éveket, évtizedeket, élettapasztalatot szégyellném, takargatnám... aki emiatt megszól, mert agymosott zombi módjára azt hiszi, hogy az ember - főként a nő - csak addig ér valamit, amíg fiatal, ezért ő maga is görcsösen fiatalnak akar látszani, az megcsókolhatja a narancsbőrös "vén" s.eggem. xD

Amúgy meg tök jól fogok kinézni hófehér, derékig érő hajjal. De addig azért még van jópár évem... :)

2016. ápr. 12. 13:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Semennyire.

37/N

2016. ápr. 12. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:
En fiu vagyok de nem tartom gáznak inkább orulj hogy csak 37 evesen kezdtél. En 19 leszek de már a bajszomon látom h bizony őszül... Ez van en elfogadtam mert ez a legkisebb probléma magamon :D
2016. ápr. 12. 14:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Semennyire nem gáz. Sokan már jóval korábban elkezdenek őszülni. A kopaszodás kellemetlenebb.
2016. ápr. 12. 15:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát ez cuki! :) A párom 20 éves volt, mikor megismertem, neki már akkor is voltak ősz hajszálai. Az őszülés sexy. ;)
2016. ápr. 12. 16:30
 26/26 anonim ***** válasza:
semennyire, én barátom 25évesen is őszült már. :D
2016. ápr. 12. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!