Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mi a véleményetek arról, ha egy férfi nagyon fiatalon el kezd őszülni? (kb.18 évesen)
18 évesen őszülni biztosan abnormális, hiszen ilyenkor még simán fejlődnie kéne a szervezetnek. Én tuti elmennék a helyedben valami vizsgálatra.
Párom 20 éves, valószínű, hogy hamar fog őszülni, mert az apukája is hamar őszült, na de nem 18 évesen, hanem 26-27... :D
Hajfesték csodákra képes :)
Engem személy szerint egyébként nem zavar. Férfiaknál annyira nem cink, nőként neccesebb.
Csak látszódjon rajtad, hogy te sem szégyelled. :) Mert ha rejtegetni próbálod, csak ezért lenyíratod, stb, az sokkal feltűnőbbé teszi. Fogadd el, viseld büszkén.
van olyan csoportársam, aki kb ennyi idősen kezdett "foltosan" őszülni, érdekes, nekem tetszik :D
szerintem egyáltalán nem gáz, eszedbe ne jusson festegetni :) ha sötét a hajad alapból, irtó feltűnő a picit is lenőtt festett haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!