Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 (F) évesen kezdek őszülni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 (F) évesen kezdek őszülni. Mennyire gáz ez a nőknél?

Figyelt kérdés
Picit kellemetlen, mert a legtöbb férfi 40-50 körül őszül. Egyébként jóképű vagyok, szóval más gond nincs velem. :)
2016. ápr. 12. 08:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem tok szexi, az is,eroseim is hasonlo velemenyen vannak sot van olyan pasi a kornyezetemben aki direkt fest osz hajszalakt a hajaba:-)
2016. ápr. 12. 09:14
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem is szexi :) férfiaknak jól áll :)
2016. ápr. 12. 09:14
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Kedvesek vagytok! :)
2016. ápr. 12. 09:20
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem baj. Van, aki amúgy úgy őszül, hogy kifejezetten jól is áll neki. 37 év meg még nem is olyan korai őszülésre, rengeteg fiatalabbat ismerek, aki már jobban őszül (nem 2 db hajszál, hanem annál jobban).
2016. ápr. 12. 09:21
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett meg olyan férfi is, akinek haja se nagyon volt. Úgyhogy nem gáz.
2016. ápr. 12. 10:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Semmi gond azzal. Valakinek jól áll, sármot kölcsönöz. Örülj neki hogy nem kopaszodsz, hanem őszülsz helyette.

Nekem is van pár ősz hajszálam, így 36 évesen.

2016. ápr. 12. 10:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem sincs vele bajom, még az én koromban is sokakat elég vonzónak tartok ősz hajjal is.

21N

2016. ápr. 12. 11:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Másiknál nem gáz.

Nálunk nőknél sokkal cikisebb. 16 évesen kezdtem őszülni, nekem már rendesen szürkül a hajam, kb a fele ősz. Egyszer beleuntam a vegyszerekbe, a fejbőröm se bírja a festékek többségét. Lenövesztettem, vágattam egy vagány, trendi rövid hajat.

Basszus: rendesen megszóltak, amiért nem festetem. Hamar beleuntam, két nap után befestettem.

Pasiknál természetes, ha őszülnek, nőknél ciki.

;(

2016. ápr. 12. 12:50
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszi! Még a végén megjön az önbizalam. :)))

Nőknél tényleg kellemetlenebb. Genetika. A festésen kívül sokat nem hiszem, h lehet tenni.

2016. ápr. 12. 12:55
 20/26 anonim ***** válasza:

en nem tartom gaznak.

24 vagyok s eleg sok az osz hajszamal.

2016. ápr. 12. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!