Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a parotoknal ruhatok, fogkefetek meg ilyenek vagy mindig visztek ha ott aludtok?
Én szívesen vinnék, de a páromnak nem jut eszébe mondani, bunkó meg nem akarok lenni.
Eleinte nálam taliztunk és csomószor mondtam neki, hogy nyugodtan itt hagyhat ezt-azt, de őőő nem.
Utálatos dolog egyfolytában hurcolni a tusfürdőt,dezodort,borotvát, fogkefét, hajgumit.....millió dolgot.
Ami meg ha nincs, rohadt zavaró.
Nemrég egy napos taliból több napos lett. Csupa szőr voltam, bugyit mostam egyfolytában, befőttes gumi a hajban meg ilyenek. Nem jó buli.
Nincs, mindig viszem magammal.
Pont belefér a táskámba az, amit 1-2 éjszakára viszek. Nincs nehezemre, hurcolkodok én, ha kell. :)
mikor legelőször utaztam le hozzá (másik város), már akkor vittem több ruhát és tisztálkodási cuccokat, fogkefét kaptam tőle, azóta haza se vittem ezeket a cuccokat.neki is van kis polca nálam.
23n
nekem csak fogkefém van ott.
neki van itt nálam fogkeféje, tusfürdője, borotvája, alvós cucca meg melegítője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!