Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy éltek mint a nyugdíjas házaspárok?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve, hogy együtt vagyunk, de a barátomnak semmi fantáziája nincs hogyan lehetne kikapcsolódni. A kapcsolatunk elején mondott mindent, merre megyünk majd el. De folyton otthon ülünk, ha jó az idő akkor is. Munka után otthon tv-nézés, ennyi, hétvégén annyit mond, nem tudja hova lehet menni, neki mind1. Már szinte korábban lefekszem, mert szétunom az agyam otthon, egyedül nem szívesen megyek el otthonról.
Mi szeretünk túrázni, nyáron leugrunk egy közeli bányatóhoz, ilyen jó időben fagyizunk. Összefutunk haverokkal, bográcsozunk, társasozunk. Kiugrunk a tesóihoz ha kell segíteni (disznóvágás, kukorica törés). Vannak programok, pl jön a május 1.
Évi egy koncert, mozi, fürdő, vagy állatkert meg belefér, azért dolgozunk.
Kiülünk egy teraszos helyre este, iszunk egy pohár bort, beszélgetünk, hazasétálunk: 500 ft.
Talán nem ver földhöz kéthetente.
2016. ápr. 6. 11:58
12/17 anonim válasza:
Jó okés, bár a "kukorica törés" nem éppen kikapcsolódás, hanem inkább munka.
2016. ápr. 6. 12:00
13/17 anonim válasza:
Én imádok itthon lenni..egyáltalán nem voltam soha mászkálós típus. Nyugdíjas is lennék már szívesen. :D De még néha mi is elmegyünk erre-arra. Moziba, Pestre csavarogni...fagyizni..sütizni..Duna partra sétálni...kirándulni...vásárolgatni. De tény, hogy nem visszük túlzásba és nem minden hétvégén rohanunk fejvesztve. 31/nő
2016. ápr. 6. 12:19
14/17 anonim válasza:
ezt hívják vegetálásnak. hol marad a boldogság? a kaland? azt ajánlom ha nem akarsz életed végéig így élni akkor keress valaki mást mert ez már egy intő jel ha még csak 1 év telt el de már nincs mit csinálni együtt
2016. ápr. 6. 13:26
15/17 anonim válasza:
Én biztos nem bírnám. Vagy hagyd otthon és menj el más pasival, legalább féltékeny lesz vagy hagyd el. Keress egy nem otthon ülős férfit. Én megőrülnék a 4 fal között állandóan, legszívesebben minden hétvégén kint lennék a lakásból.
2016. ápr. 6. 15:34
16/17 anonim válasza:
Sajnos igen,igaz a mi kapcsolatunk már 12 ève tart.Az utóbbi 3-4 èvben sem szex ha nem kezdemènyezek vagy erőszakoskodok rajta,nèha már szègyenlem is magam miatta.Közös program hát az sincs max bevásárlás ennyi.Nèha átfut az agyamon, hogy egy szerető sokat tudna segíteni hogy feltöltődik de nèg várok a változásra .
2016. ápr. 6. 19:41
17/17 anonim válasza:
Kedves 16-os! Mi 11 éve élünk együtt, 5 éve házasok. 2 kisgyerek mellett a feleségem megőrül, hogy alig tud kimozdulni a lakásból, hétvégente én is inkább mennék valahova, de így ugye elég nehéz, meg kell tervezni, ott a házimunka stb. Előtte mondjuk mindketten dolgoztunk hétvégén is, de amint volt egy kis időnk, mentünk valamerre.
A szerető pedig feltöltődésnek biztos jó lenne, pláne, ha ennyire nincs szex. Mondjuk mostanában nálunk is kb. másfél hetente. 36F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!