Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes házaspárok: olyanok valaszát várom akik már vettek be valakit 3. nak?
Figyelt kérdés
10 év házasság, gyerek, soha nem csaltuk meg egymást, most mégis az jár a fejemben, hogy szeretném 3-asban kipróbálni. Feleségem nem zárkozik el az ötlet elöl, de mondjuk nem is nagyon tudja elkepzelni, hogy ez hogyan zajlana le. Nőt ő kizárt. Azt mondta csak pasi lehet a 3. Én benne vagyok így is. Nem vagyok meleg nem azert, de azt hiszem élvezném ha látom, hogy ő élvezi! Hasonló tapasztalata van valakinek?2015. okt. 7. 10:13
1/5 A kérdező kommentje:
35f 32l. Oktato kommenteket koszi nem kerek
2015. okt. 7. 10:20
2/5 anonim válasza:
Nincs ebben semmi.
Sok gyerekes pár vesz be 3., főleg férfit, már csak azért is, mert jóval könnyebb találni.
Keressetek Goldengaten egy szimpi, diszkrét férfit aztán érezzétek jól magatokat.
3/5 anonim válasza:
Ugyanez a felállás nálunk is.
totál felpezsdíti a szexet köztünk a párommal.
4/5 anonim válasza:
Milyen korosztályban kerestek? Szerintem itt is lenne bőven jelentkező:) Viccen kívül, szerintem nem lesz nehéz dolgotok. 36F
5/5 anonim válasza:
... akár én is írhattam volna a kérdést :) 10 év, 2 gyerek, és egyre jobban izgat a gondolat egy 3-as vagy 4-esről. De sajnos se idő, se alkalom, se alkalmas jelölt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!