Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában mire való a nászéjszaka és mit szoktak a házaspárok akkor csinálni?
Ezen én is gondolkodtam már. Gonodljunk csak bele, a nagy napon a leendő menyasszony úgy kell fel hajnali 6-kor, hogy "te jó isten egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni az izgalomtól", ezzel a férfi is így van. Majd elkezdődik a készülődés: fodrász, kozmetikus, ruha....a menyasszony kikérése, irány a templom, aztán a polgári esküvő, majd jöhet a lagzi. Nos, itt minden egy ifjú párról szól, tehát egész este talpon vannak, táncolnak és esznek. A buli hajnali 4-5 óra felé véget ér. Ha a család figyelmes, akkor ők mindent elrendeznek és a pár hazamehet. De sajnos mire ágybakerülnek már hajnali 6-7 óra van. Elismerésem annak a párnak, akik 24 óra intenzív készülődés, buli után még egy nagyot szeretkezik.:)
Azért bízom benne a saját nászéjszakám fáradtan, de egy nagy szerekezéssel végződik!
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!