Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is úgy éltek mint a nyugdíj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy éltek mint a nyugdíjas házaspárok?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve, hogy együtt vagyunk, de a barátomnak semmi fantáziája nincs hogyan lehetne kikapcsolódni. A kapcsolatunk elején mondott mindent, merre megyünk majd el. De folyton otthon ülünk, ha jó az idő akkor is. Munka után otthon tv-nézés, ennyi, hétvégén annyit mond, nem tudja hova lehet menni, neki mind1. Már szinte korábban lefekszem, mert szétunom az agyam otthon, egyedül nem szívesen megyek el otthonról.
2016. ápr. 6. 08:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Szerintem 40-50 körül ez átlagos. 30 körül gáz. 20 éveseknél el sem tudom képzelni...

2016. ápr. 6. 08:21
 2/17 A kérdező kommentje:

30 és 40 között.

Mikor megismerkedtünk, úgy adta elő magát, mint aki minden nap megy és kikapcsolódik. Közben szépen lassan rá kellett jönnöm, hogy a négy fal között szeret lenni, és mint kiderült, mielőtt össze jöttünk volna, minden hétvégét a szüleivel töltött. Arról beszélt mennyi haverja, barátja van, akikkel el volt, de egyik se hívja sose.

2016. ápr. 6. 08:25
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Húzd a fejébe a tévét és hagyd ott a 'csába!
2016. ápr. 6. 08:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudni tudsz-e vele így élni. Ha márs gondotok nincs, akkor szerintem ezért ne hagyd ott. Menj egyedül vagy barátnőkkel! Lehet ő is kedvet kap, ha sokat lesz egyedül otthon.
2016. ápr. 6. 08:33
 5/17 A kérdező kommentje:
Volt sokszor olyan hogy otthagytam, nagyon nem érdekelte, mindig a tv-t nézi.
2016. ápr. 6. 08:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen emiatt is szakítottam. 20 éves párom ugyanezt a s életszínvonalat képviselte.
2016. ápr. 6. 08:55
 7/17 anonim ***** válasza:
Úgy élnénk, amennyiben hagynám. Én barátnőm is "tévéb..i" lenne, ha nekem lenne tévém. De mivel már nyolc éve nincs (és hozzám költözött), így kénytelen nélküle meglenni. Sebaj, van neki helyette a tablet meg az internet, én pedig gyakran hagyom egyedül (mert nem akar velem jönni) és megyek ide-oda amikor akarok. Nem jó megoldás, és tudom hogy nem is fog sokáig tartani a kapcsolat...
2016. ápr. 6. 08:56
 8/17 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
0%
Jaj istenem micsoda problémák...
2016. ápr. 6. 09:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Döntened kell, hogy akarod-e ezt a szobanövény életmódot folytatni, ez esetben szó szerint.

Ha ő otthon szeret ülni egész nap, akkor hagyd rá, viszont te ne ülj otthon miatta!

Mikor hazajössz és elmeséled az élményeidet, akkor lehet észbe fog kapni, hogy óó bakker én miért nem mentem...?

Emberi logika.

2016. ápr. 6. 09:55
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

Remélem "kikapcsoslódás" alatt nem a kocsmába piálást értitek minden hétvégén, vagy a "mozizást" alkalmanként 2000 ft körül, vagy a "plázázást".

Amúgy a legtöbb "kikapcsolódás" baromi drága. 5000 alatt nemigen jössz ki belőle.

2016. ápr. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!