Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak azért akadnak fent mindig a egzisztencia, fizetés, stb. témán, mert igazából ez számukra prioritás?
Normális nőtől (amilyet állítólag az itteni férfiak keresnek) én még nem hallottam, hogy x kereset, lakás, meg bmw alatt nem áll össze férfival, kizárólag itt hajtogatják ezt az elvárást, de nem is a nők, hanem a férfiak állítják ezt róluk.
Azon a kérdésen is fennakadnak egy randin, hogy mivel foglalkoznak, mert szerintük ez azt jelenti, hogy egyből a pénztárcájukban akarnak turkálni. (Pedig igazából csak egy alap dolog ismerkedésnél, hogy a napjai jó részét mivel, milyen területen tölti a másik, hogy ez alapján mi érdekli, stb.)
Azt is csak a férfiak állítják, hogy kocsi meg lakás nélkül felesleges kezdeményezni, a legtöbb nő szerintem pont magasról tesz erre.
Nem lehet, hogy igazából a férfiak ennyire pénzközpontúak, hogy inkább náluk prioritás ez? Főleg, hogy kapcsolat előtt-után nagyon számon tartják, hogy "mennyibe került a barátnő".
#10!
Szövegértés nulla nálad is, úgy látom...
"...a nők nagy részét..." - ez azt jelenti, hogy a többséget, nem pedig azt, hogy egyik nőt sem érdekli.
Arról nem tehetek sem én, sem pedig a világ, hogy ilyen nőket fogtál ki eddig. Értelem szerű, hogy a márkás cuccaid a pénzhajhász nőket vonzzák. Megoldás: ne vegyél annyi márkás cuccot, és akkor nem ezek a fajta csajokat fogod vonzani.
Egyébként férfiben is vannak ugyanúgy pénzhajhász pasik, szóval nem kellene ekkora "világfájdalmat" kreálni, hogy vannak ilyen nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!