Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srác milyen képet alakít ki nők fejében? Különböző korosztályok véleményei érdekelnének (bővebben lent)?
21 éves srác vagyok, most költözöm külön önerőből, értékesítőként dolgozom. Könnyen kötök barátságot, alakítok ki kapcsolatokat, bár még nem volt barátnőm. Nőkkel is könnyen ismerkedek, vannak barátaim.
Mennyire imponálóak ezek a tulajdonságok a nőknek? Szimpatikus az ha egy srác ilyen fiatalon eléri céljait?
Eléggé imponáló egy nőnek az ilyesmi,de óvatosan, mert ezek alapján pénzes vagy s az ilyen pasikra a ribik is buknak.
Amúgy ezek mellé még számít sztem az értékrended,gondolkodásmódod,családcentrikusság esetleg vallási nézeteid, ahogy írták magasság is, plusz külső, de ezekkel elvileg nincs gond, sok sikert
25N :)
Nekem szimpatikus,hogy ennyire talpraesett vagy,csak tényleg vigyázz az ún golddigger csajokkal!
22/N
182 cm magas vagyok :)
kék szem, barna haj
nem kellenek a "ribizlik", kiszűröm őket :)
normális barátnő kell, akivel boldog lehetek és akit előrébbtehetek az életben
Ez így semmit nem jelent, ha leülnénk beszélgtni pár órát, utána elmodanám, hogy mennyire tartom nagyra, azokat amiket leírtál..
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!