Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem a srác?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerkedtem meg egy sráccal a neten. Nekem van barátom, akkor épp külön voltunk...

A srác akkor szakított a barátnőjével.

Eleinte sokat beszélgettünk, persze nem akartam semmit tőle.

Majd jött a szex téma.. találkozzunk stb.

Mondtam neki, hogy nem fogok vele lefeküdni.

Közben mi kibékültünk a párommal, el is meséltem neki a kis történetet.

A sráccal továbbra is szoktam beszélni heti 1-2 alkalommal.

Hozzá kell tennem, hogy a srác mind a 10 ujjára jobbnál jobb lányokat megkaphatna.

Mit akar tőlem?

Mert csak szexért képes várni/fűzni?

2016. márc. 18. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy ő mit akar. De te tudod hogy te mit akarsz? Mert az, hogy folyamatosan tartod vele a kapcsolatot, arra utal hogy nem közömbös a számodra.
2016. márc. 18. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak barát kategóriában tudnám elképzelni.
2016. márc. 18. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor viszont egyértelműsítsd számára a helyzetet, és pattintsd vagy magától fog felhagyni az irkálással.

Amúgy ha ilyen nagy szám a srác, akkor talán melletted is fűz csajokat, téged meg miért ne alapon megtart, hátha egyszer mégis alakul valami. Amúgy lehet, én vagyok régimódi (biztos, hogy az vagyok! :D), de szerintem aki komoly kapcsolatot akar, az akkor tér rá a szexre, ha már van valamiféle összhang és érezhető kölcsönös vonzalom. Vagy legalább megvalósult egy-két személyes találkozás.

2016. márc. 18. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Nem vagy régimódi, csak normális felfogással rendelkezel, és az ilyen emberekből van ma meglehetősen kevés :)
2016. márc. 18. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog biztos a két nemet illetően:

1. a nők mindig azt hiszik hogy a férfiak csak meg akarják őket dugni

2. a férfiak mindig azt hiszik, hogy a nők csak ki akarják őket használni.

Az igazság félúton van:

A legtöbb férfi aki kikezd egy nővel nem "csak" megdugni akarja, hanem sokkal sokkal többet. No de csajok....az érdeklődés legtermészetesebb része hogy szexelni is akar veletek...

A másik...a csajok se csak kihasználni akarják a pasikat, de vegyétek észre, lúzerekkel azért nem kezdenek mert élni akarnak, normálisan. és ahhoz olyan partner kell. Ahogy kevés férfi kezd ki idióta csajjal is :)

Miért írtam ezt le?

Mert beszélj vele, találkozz. Ha nem jó a kapcsolatod a mostani pasiddal és ő tetszik akkor válts. Ha őszinte a dolog az már az első percben ki fog derülni :)

Ha jó a kapcsolatod a pasiddal akkor töröld le tiltsd le, felejtsd el mert ő olyan lesz akár a kis ördög a válladon...ha pedig szeretsz valakit akkor nem kell még flört se mástól. SZERINTEM.

2016. márc. 18. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Letörölni nem akarom, mert nagyon jól el lehet vele beszélgetni (nagyon sok dologban egyezik a véleményünk, pedig nem is tudja, csak magamban gondolom) :)

Nem hiszem, hogy a mostani kapcsolatom rovására menne. :) Tudom hol a határ... ;)

2016. márc. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!