Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, aki nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki nem tudom mit akar. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Múltkor azt mondta, hogy most már egy komoly kapcsolatot szeretne. Mostanában pedig elkezdett nyomulni rám. Régebben már volt köztünk csók. De attól tartok, hogy csak hazudott amikor azt mondta hogy kapcsolatot akar. Nem olyannak ismerem, és nem is az a megbízható típus. Lehet, hogy hazudott.

Folyton a szexuális életemről kérdezget, azt mondja hogy szedjek már össze egy pasit, és elég lényegretörő célzásai vannak, néha már nem is célzások.

Szóval Szerintetek hazidhatott a múltkor? Csak meg akar fektetni? Hogy keltsem fel komolyabban az érdeklődését, hogy ne tartson könnyűnek?

A múltkor miattam mondott le egy programot, hogy találkozzunk. Sokat beszélünk, egész komoly dolgokról is de lehet hogy ez is csak a taktikája?

2016. jan. 10. 13:12
 1/5 opened paradise ***** válasza:
Ha nem tartod megbízhatónak,minek akarsz tőle bármit is?
2016. jan. 10. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasikat jobb kerulni, ha komoly kapcsolatot akarsz. Ha szorakozni akarsz velem, jokat kufircolni, akkor foglalkozz vele, amugy felejtos.

Tapasztalatbol mondom...

23L

2016. jan. 10. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Mert kedvelem őt. Sokmindenben nagyon hasonlóan gondolkodunk, bármiről el tudok vele beszélgetni. Lehet vele hülyéskedni, nem az a sértődékeny típus. (ami nagyon idegesít fiúkban) Mostanában kevés olyan sráccal találkoztam a korosztályomban, akinek a személyiségében fel tudok fedezni bármi férfiasat, de ő olyan.

Csak az az egy problémám van vele, hogy szeret apróbbakat hazudni. Többnyire tök jelentéktelen dolgokról, csak úgy szórakozásból. Hogy aztán kiröhögjön hogy milyen hülye vagyok, hogy nem esett le. :D

Csak aztán a fene tudja miben szeret még ferdíteni.

2016. jan. 10. 13:22
 4/5 opened paradise ***** válasza:

"Lehet vele hülyéskedni, nem az a sértődékeny típus. (ami nagyon idegesít fiúkban)"

Na ezt meg tudom érteni,bár a másik oldalról,de akkor is...úgy mennél bele,hogy bizalmatlan lennél örökre.

Amúgy szerintem itt a szex a fő mozgatórugója. Aki komolyra hajt,az nem ezzel,vagy nem csak ezzel próbálkozna.

2016. jan. 10. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából elég régóta ismerem a srácot, sokáig csak haverok voltunk. Csak ez kicsit megváltozott azzal a csókkal pár hónapja.

Ha kapcsolatban lennénk már rendben lenne a dolog, csak kicsit kétlem hogy azt akar. A volt barátnőjét is nagyon tudta szeretni, nem csalta meg, jól megvoltak. Csak azt nem tudom, hogy hogy érjem el hogy kapcsolatot is akarjon?

2016. jan. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!