Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srác milyen képet alakít ki nők fejében? Különböző korosztályok véleményei érdekelnének (bővebben lent)?
21 éves srác vagyok, most költözöm külön önerőből, értékesítőként dolgozom. Könnyen kötök barátságot, alakítok ki kapcsolatokat, bár még nem volt barátnőm. Nőkkel is könnyen ismerkedek, vannak barátaim.
Mennyire imponálóak ezek a tulajdonságok a nőknek? Szimpatikus az ha egy srác ilyen fiatalon eléri céljait?
Sosem az számít, hogy milyen vagy, hanem hogy milyennek mutatod magad(plusz hogy milyen magas vagy).
Innentől fogva a színészi képességeid értékelődnek fel.
Az alapok jók, sztem menni fog simán.
külsőségekre maximalista vagyok magammal szemben, igényes, elvárom hogy a partnerem intelligens legyen, átlagos kinézettel.
Márkás ruhákban járok, de nem ez a legfontosabb dolog tapasztalataim alapján.
Sosem a r*b*nc*kat kerestem, hanem a normális nőt a korom ellenére.
Menni fog? Kérdés mikor... jó lenne egy társ, egyedül élni nem a legjobb. Bízom benne hogy el fog jönni, csak kérdés mikor. :)
Igen, ezek alapján szimpatikusnak tűnsz :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!