Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden sok 20 éves nő 40 éves csávókkal? Annak mi értelme van? Aki összejön egy 40 évessel az mit gondol, hogy ő az ideál, komolyan nem értem.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 17:28
1/4 anonim válasza:
A válasz pénz vagy szerelem. A pénzt nem kell magyarázni, a szerelmen pedig nincs mit érteni.
2/4 anonim válasza:
25L vagyok, a párom 39F. Nem a pénz miatt vagyunk együtt. Mindkettőnknek van családi háza, kocsija, rendes munkája. A saját korosztályunkban egyikünk se talált partnert. A 20-as srácok nem tudnak bánni a nőkkel, csak dugni tudnak, diszkóba járni, semmi egzisztenciájuk nincs, a legtöbb munkanélküli. Én ezért kötöttem ki az idősebbeknél. Szerinte meg a 30-as nőknek már túl sok gyereke és túl sok válása van, és csak eltartót keresnek. Biztos nem igaz mindenkire, de mi így jártunk. Hogy ideál vagy nem ideál, külsőre 90%-ban egymás ideáljai vagyunk, belsőre meg egyértelműen megvan az összhang,különben nem lennénk együtt. 25L
4/4 anonim válasza:
Ez azért elég sok mindentől függ, nem feltétlen pénz kérdése. Nem biztos hogy a korosztályoddal találod meg az összhangot vagy bármi mást. Nyilván sok dologgal számolni kell ilyenkor, ha az emberek véleményét még ki is rekeszted. Engem is kötnek érzelmi szálak egy 40 éveshez, s ugyan úgy szeret ő is engem, annyi hogy nem vagyunk együtt mert túl sok a korkülönbség. Ami nagyon korrekt tőle, nem akar "kihasználni", ettől még nagyon jó barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!