Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy honapja mentek szet, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy honapja mentek szet, van ertelme ezen agyalni? Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

23L vagyok, a srac 35, es a lany, akivel jart 19 eves. Soha nem volt meg a pasinak olyan kapcsolata, amit felvallalt volna, de ezt a lany igen. Nem akarok rola semmit irni, annyira nem ismerem a lanyt, de legyen eleg annyi, hogy azert oltozik mindig ki, mert valamivel fel kell hivni magara a figyelmet. 3 es fel honapot voltak egyutt ugy, hogy kb heti rendszeresseggel tett fol a csaj kepeket a netre. Majd szakitottak, kepek le lettek torolve, de a csaj instara tett meg fol szakitas utan 1 hettel kepet. Azota is folyamatosan like-olgatnak egymasnak, mint elotte. A srac az a tipus(volt), aki ropteben is a legyet, nagyon gyakran cserelgette a baratnoit.

Regebben 2-3 alkalommal nalam is probalkozok sikertelenul, DE most megint ramstartolt. Nem tudom mit tegyek, mindig is o volt az idealis pasi szamomra(leszamitva azt, hogy sokat nozik), mindig is onbizalomhianyos, elegedettlen voltam magammal es az eletemmel... Teljesen tanacstalan vagyok. Adjak eselyt, ne adjak? A masik pedig az, hogy ha tenyleg szakitottak, mi az a kep, illetve mi ez a sok like?

2016. márc. 18. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
csak egy újabb trófea lennél neki.
2016. márc. 18. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak sértegetni, de 23 évesen tényleg ennyi eszed van?
2016. márc. 18. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Felesleges.Szerintem az ilyen fiuk nagyon nehezen tudnak megszeretni valakit,de elengedni is.Az en baratom is ilyen volt,mint amit leirtal,persze egy ideig megvaltozott (3 evig voltunk egyutt) aztan természetesen visszatert a 'szabad enje',emiatt kulon folytattuk.Ez negy honapja tortent,volt mar massal is ő,de még mindig nekem irogat, szoval egy ideig még hagyd,mert ha valoban kulonleges volt szamara a lány,akkor még csak ot akarja felejteni.
2016. márc. 18. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
"Szerintem az ilyen fiuk nagyon nehezen tudnak megszeretni valakit,de elengedni is." eleg gyakran valtogatta a csajokat es soha semmi nem utalt arra, hogy szerette. Meg amugy is 3 honap alatt milyen szerelem tudna kialakulni?
2016. márc. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!