Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy honapja mentek szet, van ertelme ezen agyalni? Ti mit tennetek a helyemben?
23L vagyok, a srac 35, es a lany, akivel jart 19 eves. Soha nem volt meg a pasinak olyan kapcsolata, amit felvallalt volna, de ezt a lany igen. Nem akarok rola semmit irni, annyira nem ismerem a lanyt, de legyen eleg annyi, hogy azert oltozik mindig ki, mert valamivel fel kell hivni magara a figyelmet. 3 es fel honapot voltak egyutt ugy, hogy kb heti rendszeresseggel tett fol a csaj kepeket a netre. Majd szakitottak, kepek le lettek torolve, de a csaj instara tett meg fol szakitas utan 1 hettel kepet. Azota is folyamatosan like-olgatnak egymasnak, mint elotte. A srac az a tipus(volt), aki ropteben is a legyet, nagyon gyakran cserelgette a baratnoit.
Regebben 2-3 alkalommal nalam is probalkozok sikertelenul, DE most megint ramstartolt. Nem tudom mit tegyek, mindig is o volt az idealis pasi szamomra(leszamitva azt, hogy sokat nozik), mindig is onbizalomhianyos, elegedettlen voltam magammal es az eletemmel... Teljesen tanacstalan vagyok. Adjak eselyt, ne adjak? A masik pedig az, hogy ha tenyleg szakitottak, mi az a kep, illetve mi ez a sok like?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!