Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 34 éves vagyok és beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves lányba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szomszédom lányáról van szó. Nagyon szép, okos, különleges, megőrülök érte már régóta. Sokat beszélgettünk, én is tetszem neki, de nem merek kezdeményezni, van barátnőm már 6 éve. Tényleg szerelmes vagyok nagyon, ilyet még nem éreztem. Nem tudok hova fordulni, segítsetek kérlek!

34/F

2010. ápr. 5. 12:13
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

én a csaj helyében félnék tőled

16/L

2010. ápr. 11. 13:43
 52/56 anonim ***** válasza:
őszintén szólva én se szeretem a korombeli pasikat, annyira éretlenek és gyerekesek, hogy hihetetlen(tisztelet a kevés kivételnek...) és én is inkább az "öregek"re bukok, de ez szerintem nem a mi(azaz a csajok) hiábja :/
2010. ápr. 11. 13:50
 53/56 anonim ***** válasza:
hiábja= hibája
2010. ápr. 11. 13:50
 54/56 anonim ***** válasza:
Hát, most be akarjátok mesélni, hogy ti olyan hű.de érettek vagytok, és 2 hét múlva itt fogjátok kérdezgetni, hogy vajon ettől terhes lehetek(ha annyira érettek lennétek tudnátok, hogy mi kell hozzá ? Meg h a 40 éves "szerelmem" elhagyott. Ti sem vagytok érettebbek, mint a veletek egykorú srácok, ez kb legenda szintjén maradt meg.
2010. ápr. 11. 13:55
 55/56 anonim ***** válasza:

Én is 16 vagyok, és bejönnek az idősebb pasik. Volt például kapcsolatom egy tíz évvel idősebbel. Mondjuk nem működött a dolog, de nem csak a korkülönbség miatt. Amúgy meg a helyes harmincasok is felizgatják a fantáziámat...

De rátérve a kérdésre: A korkülönbséggel és a másik lánnyal is gond lehet...

És ott van az is, hogy vajon tényleg őszzintén szeretitek egymást?

Érdekelne, mi lesz veletek. Szurkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, hogy végül egyikőtöknek se legyen rossz...

2011. máj. 26. 18:17
 56/56 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy csak így most utólag szólok ennyi év után.

Kérdező:! Csak azt tudom neked ív, hogy utólag tanácsolni hogy ha úgy gondolod, hogy felelős döntést hoztál anno, akkor annak megfelelően érdemes tenni s nem pedig azokra hallgatni akik anno tizen huszonévesen csak osztották itt az észt. Én nagyjából most vagyok annyi idős ffi, mint anno te voltál s nem is volt azzal baj, hogy megtetszettetek egymásnak, csak most gondolom láttad olvastad, hogy mennyi előítélet volt ezzel a köztetek lévő dologgal kapcsolatban s mennyi negatív komment. Valaki meg azt írta, hogy kotorássz a saját korosztályodban mert miért mi köze van annak a tizen huszonéves kis... - nak nek, hogy kivel jársz jártál, vagy hány évessel stb. Mondjuk egy szerintem 16 éves lány apjával most sem érdemes szembe kerülni s valaki azt írta, hogy a szerelemben számít a kor valaki meg azt, hogy félne tőled az is anno egy butácska kis... lehetett, de szerintem anno az sem lehetett igazán tisztába ezekkel a szavakkal , hogy mit is jelent az a szó, hogy szerelem, aki korhatárt felhozta na mindegy.

Tehát utólag csak annyit mondok, hogy ha szereted, akkor hadd szóljon...

Veled vagyok kérdező! , de látod nagy hibát követtél ezzel el, hogy anno kiírtad ide ezt a kérdést!

2024. jan. 1. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!